Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 her gün hayvan gibi oynuyor. kalkmıyor başından falan her eşivmıntı yapmaya kasıyor yok efendim özenle arabayı kasıyor. bu 2 gün yoktu evde. 2 gün uzak kalmak büyük olay onun için. kuzenle o eve gelmeden önce girdik oyuna piano black arabasını gittik salak bi gri yaptık çirkin bişey. sticklerlarını sildik falan. geldi bu -OHA ARABAMA NE OLMUŞ +olm kaç gündür girmiyosun oyuna, toz tutmuş işte. -ABİ ONU BİLE Mİ DÜŞÜNMÜŞLER?? bayat şakaydı ama sağolsun inandı. made our day. bu da böyle bi anımdır. bb
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Olm senin kardes gibi hard mode'da kastirdim ben rahat 1 ay. Oyunu bitiricem diye ugrasiyodum. O sirada sehir degistirdim, eve geldim universiteden. Kardes dedi ki "abi yeni profil acayim mi kendime ?" dedim ac. Okumasi cat pat ingilizcesi hic yok ha veletin. Bir kac saniye sonra aci haber geldi. "Abi sanirim tumden sildim ben bunu" diye. Boyle gozumun onunden klavyeyi yumrukladigim onca an gecti. Oyuna harcadigim sure geldi sonra aklima. Boyle gozum yasli yasli "saglik olsun" dedim. Iki dakka sonra unuttum o ayri. adassasd
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 fede az kardeş dövmedi o yüzden sdfsd
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Gameboyda pokemon oynarken 'sakın new game deme!!!' heyecanlarım her seferinde biri gameboyu eline aldıgında hala dün gibi aklımda.
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Dynun said: fede az kardeş dövmedi o yüzden sdfsd lan lisedeyim o zaman. yatılıyız ya haftasonları gelip cm kasıyorum. şifresiz çok sağlam oynamışım. kariyer filan 2027deyim. almadığım kupa yok, kırmadığım rekor yok filan. bi hafta sonu geldim. oyunu açtım fiorentinayı çalıştırıyodum en son. aa bi geldi fenerbahçe. dedim noluyo. seneye bi baktım 2006 sezonu. sonra sakince çağırdım veledi. dedim bu ne. nolmuş ya ben yapmadım diye yalan söylüyo. iyice sinirlendim. bir çaktım buna beyni döndü.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ben de dedim tetrisini bozduğumda (tetrisi pauselaya pauselaya bir hafta boyunca hiç ölmeden oynamıştı ya beklemekten canım çıkmıştı) aynı şey söylemiştim
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yani kardeşimi dövmekle övünüyomuşum gibi olmuş ama evet övünüyorum biraz. gene sinirlendim lan
Öne çıkan mesajlar