karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Hangi bölüme açsam bilemedim ama herneyse... Bugün Pirates of the Caribbean (karayip korsanları) filmini izledim ve hayatımda oynadığım en iyi 3 oyundan biri olabileceğini düşündüğüm monkey Island serisi aklıma geldi... Şimdi birinci benzerlik 2 sinin de karayiplerde geçmesi, korsanlarla ilgili olması... 2. benzerlik Bir Pirate Ship var içinde Sakallı ve Hayalet bir korsan var (le'chuck) ve Ghost Crew u var (bkz MI1 in sonu), Filmin başında Jack Sparrow (Johny Depp) ile William Turner (mıydı) (orlando bloom) arasında geçen kılıç savaşı Hem MI1, hem 2 hem de MI3 de yer alan insult sword fightı hatırlattı... birbirlerine 2 de bir laf sokmaları cevap vermeleri falan... Sonra Johny Depp (jack sparrow) (pejmurde korsan) hapse düştüğünde anahtarları köpeğin tutması, kemikle kandırmaya çalışmaları (bkz MI2) falan ne biliyim bi garip oldum açıkcası... Benzeşiyor yani bir sürü yönden[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 film daha çok disney in özel karayipler parkından esinlenerek yapılmış[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Tek kelime ile süper bir film .. eğer gitmez iseniz çok şey kaçırırsınız bi kere müzikleri beni gaz mode on yaptı.. ayrıca bir çok yönden MI serileri ile örtüşmesi daha bi gaz mode a soktu :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 aslında filmin senaryosu zayıf.ama gidilmesi gerekilen bi film.jack sparrow un hastası oldum.[hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 zayıf dediğin senaryo 2.5 saat sürüyor.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 jack sparrow da süper , guybrush threepwood da ikisi de birbirinin yerini dolduramaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Guybrush rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 çok yalan bi guybrush olmuş o[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 abi kendi oyunlarindaki degisime bak mi2 den sonra civittilar guybrushin imajini, mi3 deki bacaklara baksana kurdan gibi, en guzeli mi2 deki haliydi. bu resimde sanirim mi2 den esinlenerek cizilmis, benim hosuma gitti aslinda, harbi bir kisi olsa boyle olurdu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sayılabilecek pixel sayısına sahip olan bir resimlemi yoksa normal , günümüz kalitesine göre olan bir resimlemi bu çizimi karşılaştırmalı ? tabii ki yüksek kalite olanla demekki adamların kafasındaki guybrush tam olarak o değilmiş ki değiştirmişler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yukarda da gordugumuz gibi 3D sucks... bouhuhuhuhuhuhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Son 2 guybrushta is yok.Jack Sparrow rulez [hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 en iyi guybrush çizimi MI3 te var bana göre.. ha yok 1 ve 2 çirkinmi değil ancak grafikler o zamana göre kötü olduğu için kötü geliyor..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 valla jack sparrow diyince aklıma fox kids teki bir char olan kötü korsan jack geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 jack sparrow tiplemesi süperdi yanlız o başında bi gösteriyor ya bakıyorsun vay be hayvan gibi gemi olucak zannediyorsun sonra kayık çıkıyor heh[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 filmi izlemeye niyetim yoktu ama şimdi mi hatrına (mrk ettim) izlicem walla[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 johny deep süper oynuyor, sırf bu oyunculuk için izlemek lazım. Çok neşeli bir film, abuk subuk filmlere gideceğinize izleyin derim. Jack Sparrow, le chuck imajında bir guybrush threepwood. Diyebiliriz, le chuck kötü kıro bir karakter. Guybrush ise çocuksu düşünceleride koruyabilen biraz saf, eğlenceli bir karakter.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Curse of Monkey Island hayatımda en sevdiğim oyundur. Oynarken acaip mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi :). Film'de de bu havayı aldım.[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: mexinth, 25 November 2003 01:02 tarihinde demiş ki: johny deep süper oynuyor, sırf bu oyunculuk için izlemek lazım. Çok neşeli bir film, abuk subuk filmlere gideceğinize izleyin derim. Jack Sparrow, le chuck imajında bir guybrush threepwood. Diyebiliriz, le chuck kötü kıro bir karakter. Guybrush ise çocuksu düşünceleride koruyabilen biraz saf, eğlenceli bir karakter.[hline]sonunda yeniledim. Ben hala kötü korsan jack diyorum direk aynı karakteristik özellikler örnek olarak çıkarı için arkadaşlarını bile satabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sattı ?[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 helal be karpuzcum, ben de dün gece seyrettim filmi, bütün film boyunca money island'ı düşündüm ben de :) ehe bi yandan da eniştenizle monkey island 4 oynuyoduk, denk de geldi. filme gitmeyenlere sesleniyorum: gidiniz! pek şeker film, valla çok güzel geçti iki saatim. orlando bloom abinin hastası olduğumu daha önce buralarda bi yerlerde dile getirdiğimi hatırlıyorum, kendisi yakışıklı bi bünye. ama jack sparrow olayı yedi bitirdi beni :) nefis bir tipleme yapmış jonny depp baba. hastasıyız! ha bi de, bence kız da pek güzel :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 captain jack sparrow =P eheh yanlız money island :-p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 şimdi çaktım, dünden beri bu başlık açık ama orando bloom un karakterini hiç düşünmemiştm. Orlando Bloom: Guybrush Threepwood, daha az sersem olanı tabi ki , vali nin kızı direkman Elaine, Jack Sparrow Le Chuck'ın Guybrush'la kanka olmuş hali. biraz daha irdelersek korsanlardan ve askerlerden bazılarının da oyndaki karşılığını bulabiliriz.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 abi irdelemeyi falan bırakında en iyisi Monkey Island oyununun filmi çekilsin..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 epey geç oldu ama ben de bugün seyrettim filmi. monkey island fanı olaraktan direk 'oha oldum'. monkey island 1'deki undead korsanlar falan.. adamlar değil esinlenmek, direk konuyu alıp bi kılıfa sokmuşlar. monkey island filmi çekilse sevinir miyim, üzülür müyüm bilemiyorum ama. kim bilir ne hale getirirler güzelim karakterleri. neyse.. film o kadar hoşuma gitmedi bu arada. sırf johnny depp'in süper mimikleri/hareketleri izlettirdi. ilgilenenler için mi/potc karşılaştırması [Bu mesaj Mirage tarafından 13 Ekim 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar