Exceed Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şu charge back yüzünden acc kilitli kaldı arkadaşın kredi kartını kullanmıştım ne olduysa 2 ay charge back yemiş uzun yazışmalardan sonra bu mesaj geldi we will need you to contact us by phone. You can find our phone numbers here:http://eu.blizzard.com/support/article/23210 telefonda konuları konuşacak kadar pratik ingilizcem yok arkadaşlar istanbul dan bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı işte uygun bir net cafede buluşup blizzard la görüşebilecek birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tercüman tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hiç düşünmemiştim sağolasın bu forum niye var o zaman arkadaşların birbirine yardımcı olması bilgileri paylaşması için değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 fatih terim bile tv ye cikip konustu kimse sen hangi dili konusuyosun demedi adama blizz customer service de demek istedigini anlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 aynen çok fazla derdini anlatıcak durum yok zaten MY EKAUNT BLOKID ken yu çek it end help mi falan de zaten 3-4 soru sorarlar, ay wana çenc may subkrabşın falan de açsınlar. Onlar yol gösterir sana tarzancada konuşsan Skypee yükle ara numaralarını elo da de ama açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 adres falan soruyorlar accountuna kayıtlı olan aynen dümdüz oku asfsd anlıyolar ok ok diyolar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 o adamlar senin gibi nelerle ugrasiyo, artik turkce konussan bile anlicak duruma gelmislerdir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 abi yaz sorununu bi yere ordan oku işte sene 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 neyse halettim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 meraktan ölmüştük biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bide madalyalı patiler olacaksınız lan alın bu trollerin madalyalarını ellerinden. Ne hale geldi forum yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 pms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kaç kişi konuştu acaba Customer Service Representative ile böyle ifade ettim yok blizzard demişimiş diye bayağı laff ettiniz bir troll yapmadığınız kaldı ben bu oyunu 7 senedir oynuyorum ilk defa bir işim düştü hiç aramadım çekincelerim vardı acaba nederler yanlış konuşursam bir şey olurmu gibi aradım dün gayet anlayışlılar sorun şurda oldu onlara şöyle mesaj atmıştım There are Turkish people who know what your office, I've tried many phone number connected the only Danish office number, but someone who knows Turkish tively biraz ingilizce konuşunca kendimi inandıramadım bayağıda uğraştım yarım saatıma mal oldu konuştum adamlarda sorun benim acc battle net öncesiydi kayıtlara nasıl olmuşsa gizli sorum yanlış işlenmiş bende acc açarken screen shoota almıştım gönderdim onlara halletim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 troll derken bana atılan laf diye düşünmüştüm sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ben simdi sana laf mi attim neden kiriyorsun kalbimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 exceed ne kadar hainsin. insanlar yardım etmeye çalışmışlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yardıma edenlere bir şey demiyorumda insanın başına gelebilir böyle durumlar noob luk tarzı yaklaşımlara içerledim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 müşteri hizmetlerinde bana mesaj atmış oda türk çıktı eğer benim gibi sorunlar yaşayan arkadaşlar varsa bu kişiyle irtibata geçsin Laelkreste Customer Service Representative Hi, Please let us know when you can send your response. Best Regards Ali C Blizzard Europe Entertainment Account and Technical Support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 adama Ali G. yardım etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 benimde acc hacklenmiş sanırsam giremiyorum.sitekide acc recovery dolduramıyorum adam kullanıcı ismini felan degişmiş elimde cd key felan fişman var gerçi.nereye mail atmam gerek bir webforumu yokmu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Nivea said: adama Ali G. yardım etmiş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar