Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Şimdi bende amd x6 1090T var. bir de 4gb kingston cl7 ram var. ram az geliyor gideyim şuna eklenti yapayım bi 4+4 daha takayım diye düşündüm. mantıklı bir hareket olur mu? mesela 8 diilde bi 4 daha taksam çok mu fark olur? 8 ile 12 gb ram arasında çok birşey farkeder mi mesela? bilgisayarı oyun ve mimari çizim/render için kullanıyorum bu arada. özellikle 3d cad çizim falan yaparken çok üzüyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacken Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 4 gb yazdıklarına göre eksik kaldığı durumlar olabilir.8 gb iyi olur ve yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 render falan varsa işin içinde 8+ mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 render varsa 16 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 o zaman 12 yapayım ben. yani 8den daha etkili olacaksa. onun dışında bir etki görür müyüm ki? oyunlarda falan mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 DDR3 Ramler çok ucuzladı. Bu kadar ucuzken istiflemek lazım bir kenara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bir şey daha soracağım. cl7 ya şimdi benim 4lük. ona cl9 taksam nası olu? sanırım hepsi cl9 gibi çalışırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar