Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mailime 7 gün beleş diye bir teklif geldi, gene gaza geldim :p Fakat Downloader'ı açıyorum, hız önce 2-3 MB/s'e kadar çıkıyor, 10-15 saniye sonra 0.1 KB/s'e varana kadar yavaşlayarak ölüyor ve kesinlikle tekrar canlanmıyor. P2P'yi kapamayı denedim, sonra geri açıp acaba port forward işini mi beceremedim diye komple DMZ olarak ayarladım falan, her türlü aynı. Superonline fiber kullanıcısıyım. Var mı benzer bir şey yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 modem reset falan dene, bazen bende wowa girerken connecting kısmında kalıyodu mesela, modeme reset atmadanda düzelmiyodu, öyle garip şeyler olabiliyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Yok bu günlerdir var ya, modem reseti bırak kasayı komple yeniledim arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Downloaderimiz aslında hızlıdır ya genelde 1.1 mb ile indiyorum herşeyi :) altını görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 port forward, DMZ gibi şeylere gerek yok. İnternet bağlantınız varsa indirmesi gerekir. Firewall, antivirüs gibi şeyleri kapatıp deneyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 p2p kapatınca hızlanması lazım. genelde o p2p sapıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Portta açman gerekiyor sanırım yani uzun zamandır istediği port açık halde dl ediyorum sorun yaşamadım birde p2p şeyini kapatacaksın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Benim laptop iki aydır serviste falandı, bugün geldi clienti indirdim, 5 dk sonra oyuna girdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar