MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ya bugün iş için tahlile gittim, EKG çektiler, dahiliyeci doktor bi garip yarım yamalak konuşan bi adamdı, sen ne sporu yapıyosun diye sordu direkman, 2 ay fitness yaptım bugüne kadar dedim, hayrola neler oluyor diye sordum, adam kalbin büyümüş gibi birşeyler mırıldandı, wtf dedim. sonra EKG raporunun üstüne fitness yapmış nabız tansiyon norrmal yazdı. sonra gidip kontrol ettirmeme gerek var mı dedim, bişeyler mırıldandı bu gerek yok gibilerinden ama tam da anlamadım açıkçası. böyle birşey başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bi is icin sporcu kalbi ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ne mırıldanıyosun bilæ diye doktora soramadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 doktordan gelip burda bize sorman ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kalbin büyükmüş normalden, genelde sporcularda oluyor ondan sormuştur. Babam ve yeğenlerim de öyleler bi sıkıntısını görmediler, hareketliysen çok yardımı bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ya herif hastadan bıkmış yarım yamalak cevap veren bi herifti. muhatab olma tarzından ötürü daha fazla uzatmadım muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 benimde kalbim çok yumuşakmış doktor öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 levent msn'ne baksana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 senko said: levent msn'ne baksana bi msn açık abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 engellemiş seni o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 e gelmiyor mu yazdıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bende geçen üroloğa gittim. Doktor banada aynısını dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yeni kesilmiş sporcu kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Neyse sen yine başka bir doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 vaperon hiç yakıştıramadım yazdıklarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 jaffa said: engellemiş seni o_O herkes sen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hmmm bende msni var rpsi güzel .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 olm biriniz trollemeyin de başına gelen biri var mı düzgün bi cevap yazın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 teyzemin kalbi büyümüştü büyüdü büyüdü büyüdü daha büyümez dediler yine büyüdü yok artık bundan daha büyük olmaz dediler daha da çok büyüdü şimdi teyzem bir kalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 MrLevie said: olm biriniz trollemeyin de başına gelen biri var mı düzgün bi cevap yazın be. bir sıkıntısı yok . kalp kasın efordan fazla gelişmiş. sıkıntı olsa extra tetkik isterlerdi zaten. içini ferah tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 wastyrx said: Kalbin büyükmüş normalden, genelde sporcularda oluyor ondan sormuştur. Babam ve yeğenlerim de öyleler bi sıkıntısını görmediler, hareketliysen çok yardımı bile olur. yazdık beenmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 abi bence seni beenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 jaffa said: hmmm bende msni var rpsi güzel .) ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kalp büyümesi ciddi bir durum başka bi doktora gözük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ama [b]bende[/b] msn yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar