Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 lvl ve bi kaç soru


heavensdoors

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaslar bir kac sorum olacaktı...
su an 13 lvlim 14 lvl olunca ne gibi bi deişiklik olacak onu merk ediyorum yani uçmaktan başka ne deişecek?
bi de dual originleri nerden satın alıcam yine o şehirdeki hatunlardan mı alıcam yoksa şehrin içinde başka dukkanlar felan var mı?
bi de adasu keyzar silezya usta ak korsan toxygen devvo oyuna artık girmiyolar heralde cunku gece ve gunduz denedim hep offline diyo başka bi nickle bi daha mı başladıız ya da oyunu mu bırktınız onu soracaktım ...
bi de side kick (SK) denilen bişi var exp. ile alakalı sanırım bu ne işe yarıyo bilen varsa bi anlatıversin...
saygılar...

[Bu mesaj heavensdoors tarafından 15 Ekim 2004 05:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

coh.warcry.com

burada bütün sorularının cevabını bulabilirsin, hangi regionda hangi dükkanlar var gibi, dual originlerin nerede satıldığı falan gibi, birinin seni sk laması demek sen onun yakınındayken aranızdaki level farkına göre seni onun levelına yaklaştırmasıdır, mesela lvl 19 biirnin seni sk laması sonucunda senin lvl 18 olman gibi.
uçmak sana avantaj sağlayacak melee olan lar sana saldıramıyacak gibi ama sakın fly yaparken saldırma çok miss ediyorsun hover kullan. Birde gidecein yere senin daha hızlı ulaşmanı sağlar.
[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 15 Ekim 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hafta içi hergün oyuna girerim. Genelde 20:30 24 arasi oyundayımdır.

L14 travel power'ını kazandırdığı için önemlidir. Artık zone değiştirirken çok fazla düsünmeyeceksin, fly çok süratli bir travel power değil ama slotlarsan fişek gibi olursun.

Bir de artık farklı zone'lara ulaşmaya ve "enteresan" missionlar almaya başlayacaksın. Kendini gerçek bir HERO olarak hissetmeye başlayacaksın...

Hayırlı olsun.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yardımlarınız için çok teşekkurler bir de mesela ben blaster oldum ama bakıyorum tankerler cok daha iyiler bizden tanker olan biri varsa bu konuda yorum yapabilirmi ya da ne gibi ozellikler daha iyi olur hazır lvlim daha 14ken deiştireyim sonra zor olur...
tekrar teşekkurler saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tanker ve blaster biribiri ile karşılaştırılamaz bile aslında, işleri birbirlerinin neredeyse TAM tersi: Blaster en iyi yok eden tanker en zor yok olan tür herodur.

Melee range içerisinde bir blaster kolay kolay ayakta kalamaz, her blasterin dizi dizi debt sahibi olması da bu sebepledir. Tanker ise muhtesem defans özelliklerine sahiptir ve havuz gibi health pointe sahiptir kolay kolay bitmez. ancak mob öldürürken çok uzun zaman uğraşmak zorundadır.

Ben tanker hariç her türü denedim, tanker bana göre değil bunu anladım. Ancak özellikle üst levellarda muhteşem olduklarını gördüm. Bu arada patide bildiğim kadarı ile HİÇ tanker yok. Hiç yüksek level yok demeliydim aslında.

Ben her tipi denedim ice, fire, invul, stone... Ice Ox isminde L32 bir ice tanker tanıdıgım da var ve grup içerisinde inanılmaz işler yapıyor.

Dene ikisini de derim. İyi eğlenceler.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...