Catzee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tegra 3 beklemeye değer ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Çok şaçma geliyor ama bana bu tarz bir donanım hastalığı. Sırf internet ve bazen 720p video ise ne gerek var Tegra3'e. Kindle Fire yapıyor onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya da bi çılgınlık yap ps vita al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 psp vista bana göre değil.. en son tercih xoom olarak kaldı. büyük ihtimalle xoom alacağım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 875'e ikinci el bi motorola xoom buldum. Bu hafta satıcı ile buluşup inceleyeceğim, incelerken şurasına burasına dikkat et dediğiniz birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ölü pixel, çizik, arkadaki kilit açan tuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bugün gittim aleti sonunda 785'e. 3G'li motorola xoom.. ilgilenen, cevap veren herkese teşekkürler, özellikle Catzee'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar