elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 16 saat naaptın ben hergun okula 6 saatlik uykuyla gidiyorum :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: lord_elvyn, 13 Ekim 2004 22:54 tarihinde demiş ki: 16 saat naaptın ben hergun okula 6 saatlik uykuyla gidiyorum :) insan 36 saat ayakta kalınca 16 uyuyomuş [bunun içinde 1 günde istanbulu manyak gibi gezmek var][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 zaga neymiş bea . Asıl zaga gelsin reklamını patide yapsın :-p[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ahah o da guzel pati reklam alsa bence bayagı bi alır yani :) ama patinin amacı hiç o olmadı. patinin gtu hic kalkmadı. cunku pati rulz abi :) sami dinleyin bosverin zagayı felan :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ama şunu söliyim Okan Bayülgen öle tv'de göründüğü gibi sinir bi herif deil. Program canlı yayına bir geçince adam deliriyo hareketleri falan deişiyo:D Yoksa reklam aralarında falan bizle konuştu çok baba bi herif sevdim küçücük bişi zaten:-p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 boyu kac abi dovebilir miyim :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bende çok güzel bir etkinlik olur ama tabii orası patilere yetmez. MAYDONOZZ ŞOVLEND gibi bi yer lasım...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 boyle bigun 10k userdan para toplayıp pati uelerine ozel bi konser verek, nasıl fikir :) netten maillere gitsin felan boyle ne biliyim.numara verilsin.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: lord_elvyn, 13 Ekim 2004 23:16 tarihinde demiş ki: boyu kac abi dovebilir miyim :) ben 1.86 falanım böle bana kafayı 90 derece kaldırarak bakıyodu desem yalan olmaz hani:D 1.70 falan[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 1.70 mi? e cok kısa degilmiş :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Yolda sharky'e dalarlar bizde dalanları döveriz negüzel dimi :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 zaga da paticik reklamı yapalım ondan sorna iyice boku çıksın..[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Valla sabah bi sticker gördüm şu bizim patinin logosuna benziyor gibiydi. Hani kedi ayağı gibi bir an ona benzettim amanın birileri sticker yaptırdı haberimmi yok dedim. Sonra aklıma geldi böyle bişi nasıl olurdu diye yolda birbirimize selektör atar korna fln çalardık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 önce o buraya üye olsun da "en büyük zaga" diye imza atsın, sonra iade-i ziyareti düşünürüz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 lol sam=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Katılıyorum sam +1 Önce o bi gelsin bakalım koskoca pati ailesi mi gitcek önce. :P Ders kaçırmak iyi değil sonra pc labında böyle dakikaları sayıyorsunuz. sob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Oha be sacmalamıssınız. YOk o gelsin burda reklam yapsın falan nooluyoz yuz binlerce hatta belki milyonlarca kisinin izledigi bi tv showundan bahsediyoruz... Zaga oldukca eglenceli ve genclere yonelik bi programdir.. Cumartesi geceleri hic bir zaman kacirmadan hatta programim varsa iptal edip izledigim ve bayildigim tek programdir zaga. Okadar hastasiyim yani.. Kisisel bi zevk haline geldi bende zaga izlemek Hastasiyim :) Gecen haftaki Zaga superdi tek kelimeyle inanılmaz guldurduü, bu haftakide oyle olacak eminimki... Okan Bayulgen Ownz...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 14 Ekim 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 evet sen hastasın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 tabe yapalım reklamı sonra cins cins tipler gelsin yok ben bilmemneyim desin bana kız bulun desin saçmalayıp dursun sonra katil ol istersen bırakın kirletmeyin ortamı yaw[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 h3 b@p 0nd@n k3nk[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: laverda, 14 Ekim 2004 13:36 tarihinde demiş ki: tabe yapalım reklamı sonra cins cins tipler gelsin yok ben bilmemneyim desin bana kız bulun desin saçmalayıp dursun sonra katil ol istersen bırakın kirletmeyin ortamı yaw +1 bencede dolug gereksiz insan dolar burası hiççç çekilmez en iyisi reklamını yapmıyalım en azından paticik üye alımını kapatmadan yapmıyalım bence artık pati invite hakıyla çalışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: lord_elvyn, 13 Ekim 2004 23:25 tarihinde demiş ki: 1.70 mi? e cok kısa degilmiş :) Yok yav annem tanıyo onu benden daha kısa dedi . ps: annem 1.63 felan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 oha be naptın utanmasan 1.50 dicen adama aeuaeh.[signature][hline]Hea kardeşim ben feminist yada işte onun erkek versiyonu olan feminerkek olacam yetti nedir bu kızlardan çektiğim ya alla alla. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 show programları sux! bence zaga ,beyaz yada herhangi bir show programına çıkmaya gerek yok. çünkü reklama ihtiyaç yok. zaten yeterince kalabalığız. birde tanıtımdan sonra iyice angut tipler damlayabilir buraya.[signature][hline] { aşağıdaki adreslere sabah 9'dan akşam 6ya kadar ulaşabilirsiniz.} icq : 97135892 msn: [email protected] mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 "-cik" ekini gören site maksadını yanlış anlayıp gelmesinde.. :)[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar