Revell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Oyun: 1)Heroes of Might & Magic III (henüz D&R a gelmemiş başka çarem yok) 2)Grim Fandango Heroes u ankarada orjinal satan bir mağaza varsa söyleyebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dungeona baktınmı? bahçelide fındıktada olabilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bir ara Tarık abiye uğrayacam zaten ama vakit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tarık abiye zaten sorarsan "bana grim fandango lazım, belki bulabilirsin sen" felan dersen getirir. birisiyle konuşmasını hatırlıyorum. -"phantasmagoria 2 var mı" -"kesin alcaksan getirtiyim, satmayan bir oyun olduğu için elimde bulundurtmuyorum, ama kesin istiyorsan çok kısa zamanda getirtirim burdan alırsın" gibi birşeyler diyordu...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 phantasmagoria 2 rules derim grim fandango apayri birsey www.suprnova.org'a bak...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Dungeon a arada sadece Chronicles lar geliyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar