Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
huun said:

benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm.

trolledin mi yoksa ciddi mi?
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

huun said:

benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm.

Böyle bir ihtimal var. Bizim de başımıza geldi. Çok çok kötü sonuçlanmıştı..
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

hacibekirlokumu said:

huun said:

Böyle bir ihtimal var. Bizim de başımıza geldi. Çok çok kötü sonuçlanmıştı..

Yaptırtmıcam tamam, ölmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
huun said:

Tamam anladım üzgünsün ama öyle bir yazmışsın ki sanki adam kasten adam öldürmüş gibi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi uyutsalar nolcak,ömür boyu o lekeyi taşımak dermişim,şaka şaka geçmiş olsun valla,Allah düşmanımın başına vermesin ya ne kötüdür totoyla alakalı rahatsızlıklar,kıl dönmesinden biliom en basiti
Mesaj tarihi:
hacibekirlokumu said:

Yaptırdım sonunda, Allah düşürmesin kimseyi. Kronik anal fissür çıktı. Nitrogliserin krem verdi geçmezse, botoks o da olmazsa ameliyat dedi :/

ameliyatsız düzelmiyo hiç ümit etme geçmiş olsun çok kötü ..
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

hacibekirlokumu said:

Yaptırdım sonunda, Allah düşürmesin kimseyi. Kronik anal fissür çıktı. Nitrogliserin krem verdi geçmezse, botoks o da olmazsa ameliyat dedi :/

ameliyatsız düzelmiyo hiç ümit etme geçmiş olsun çok kötü ..

Adam otor cikti :p
Oyle bir sart yok sende yanit alinamamistir medikal tdv'ye.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ben bundan yaptırdım ay başında potansiyel hemoroid sebebiyle, temiz çıktı. şikayetlerim geçmedi, bugün tekrar muayeneye gittim anal fissür (çatlak) var dedi.

totoma demir jop sokarak yırttıkları düşüncesi aklımdan gitmiyor ?
  • Yeni Oluştur...