hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 huun said: benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm. trolledin mi yoksa ciddi mi?
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hacibekirlokumu said: huun said: benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm. trolledin mi yoksa ciddi mi? Böyle bir ihtimal var. Bizim de başımıza geldi. Çok çok kötü sonuçlanmıştı..
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sunthewhich said: hacibekirlokumu said: huun said: benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm. trolledin mi yoksa ciddi mi? Böyle bir ihtimal var. Bizim de başımıza geldi. Çok çok kötü sonuçlanmıştı.. Yaptırtmıcam tamam, ölmek istemiyorum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 huun said: benim bi arkadaşın annesi öldü lan bu meret yüzünden. ibne doktor bağırsağın bi taraflarını mı ne yırtıyor. kadının bağırsaklar enfeksiyon kapıyor, 3 ay sonra güm. Tamam anladım üzgünsün ama öyle bir yazmışsın ki sanki adam kasten adam öldürmüş gibi.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Profesör bana rektoskopi yapacak adam, sıkıntı çıkmaz inşallah.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Yaptırdım sonunda, Allah düşürmesin kimseyi. Kronik anal fissür çıktı. Nitrogliserin krem verdi geçmezse, botoks o da olmazsa ameliyat dedi :/
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hassikome dedirten korkunç bi işlemmiş yalnız. hani rektal muayene falan filandan korkuyoruz da kıçına silikon tabancası sokup hava basıyolar lan adamın, böyle muayene olmaz olsun.
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi uyutsalar nolcak,ömür boyu o lekeyi taşımak dermişim,şaka şaka geçmiş olsun valla,Allah düşmanımın başına vermesin ya ne kötüdür totoyla alakalı rahatsızlıklar,kıl dönmesinden biliom en basiti
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 benjani said: uyutmadılar mı? Hayır, sadece makata uyuşturucu bir madde sürüyor. O da bir işe yaramıyor zaten.
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 cambazct said: nitrogliserin mi ? 0_o Aynen nitrogliserin içeren krem, son çare. İyileşme olmaz ise botoks o da yanıt vermez ise ameliyat :(
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 hacibekirlokumu said: Yaptırdım sonunda, Allah düşürmesin kimseyi. Kronik anal fissür çıktı. Nitrogliserin krem verdi geçmezse, botoks o da olmazsa ameliyat dedi :/ ameliyatsız düzelmiyo hiç ümit etme geçmiş olsun çok kötü ..
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Osuran_boğa said: hacibekirlokumu said: Yaptırdım sonunda, Allah düşürmesin kimseyi. Kronik anal fissür çıktı. Nitrogliserin krem verdi geçmezse, botoks o da olmazsa ameliyat dedi :/ ameliyatsız düzelmiyo hiç ümit etme geçmiş olsun çok kötü .. Adam otor cikti :p Oyle bir sart yok sende yanit alinamamistir medikal tdv'ye.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bugüne kadar ameliyat olmadım ilaçla geçti diyen 1 kişiyle karşılaşmadım ama vardır belki doğru çok da karamsar olmamak lazım
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kronik anal fissür konusunda osuran_boğa nickli bir adam otor olmayacak da kim olacak a ahali?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bence ondan bende de var galiba heralde.
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 2 saat önce ben de oldum.gayet kolaydı, 5 dk sürmedi.
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ben bundan yaptırdım ay başında potansiyel hemoroid sebebiyle, temiz çıktı. şikayetlerim geçmedi, bugün tekrar muayeneye gittim anal fissür (çatlak) var dedi. totoma demir jop sokarak yırttıkları düşüncesi aklımdan gitmiyor ?
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 çatlak çok acıtıyordur, eskiden yok muydu.aleti sokarken çatlatmış olabilirler.
Öne çıkan mesajlar