fenn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.444yerine.com/modules/rehber/ Bana ziraat bankası, halk bankası, şeker bank ve finans bankasaı lazım arkadaşlar.varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 o değilde bu riskli bir şey bence. bütün çağrı o numaradan akıp, tüm o tuşladığın kart numarası falan filen görünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 o numaralar zaten o şirketlerin iç numaraları, yani farklı bir servisten akmıyor görüşmeler, arıyorsun diyelim İŞ bankası genel merkez diyor açan sekreter, ona müşteri hizmetlerini bağlarmısın diyorsun, şak bağlıyor ve 444lü parası ödemiyorsun. Ben İŞ bankasını ve ttneti çok aradım bu şekilde ve ücretsiz oluyor (vodafone 1000dk tarifesindeyim) Yani diyeceğim bir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bana 444 lü hatlar dahilolmadan her yöne demesinler. Dakikası 40 kuruştan 17-18 dakika müşteri hizmetleri ile görüşenler, daha doğrusu reklamları dinleyerek sıra bekleyenler var. Bu dediğim gibi yerler için 40 kuruş*....= süprizfatura gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ya bu 444 lü olayı kadar saçma bir şey yok nasıl bir şerefsizlik anlatamam normal numaraya arıyorsun her yöne den sayılmıyor arka sokak esnaf yapmaz böyle tatavalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar