Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 laa bizim burdan bi ton adam var orda umarım kimse sıkıntı yaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oha nalaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 duyacak mesafede değilim de, şimdi bakıyorum sağa sola nette bir şey yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ekşi sözlükte falan da entry girilmiş, sabah gazetesinde falan da varmış, googlela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Myshkin said: kaynak? sabah internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Noluyoruz ya? Yuh. Ensonhaber.com said: Silahlı saldırıda yaralananların olduğu ve maddi hasarın meydana geldiği bildirildi. Saldırıda 2 kişinin yaralandığı söylendi. Akşam saatlerinde meydana gelen saldırı bölge sakinlerinin panik yaşamasına neden olurken polisin saldırıyı düzenleyenlerle ilgili aramaların devam ettiği bildirildi. Eskişehir'in en işlek mekanlarından olan Leman Kültür silahlı saldırganlarca tarandı. Daha önce de kimliği belirsiz kişilerin kurşunlarına hedef olduğu bilenen kafede iki kişi yaralandı. http://www.ensonhaber.com/eskisehir-leman-kafeye-silahli-saldiri-2012-01-23.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oha. insanlar iyice delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Eskişehir Leman Kültür'de 2 kişi vurulmuş. Biri gözünden diğeri de kulağından ancak mekan ciddi şekilde taranmış... İlk bilgiler böyle... twitter'dan bu mesaj alala bu ne kadar yeni acaba, 30 metre ötesinde başka bir mekandan yeni geldi annem yarım saat falan oluyor eve gireli 0_o ben bi yerel tv'leri açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 inanmıyorum yaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ekşi sözlükten; said: haraç nedeniyle, uyarı amacıyla otomatik silahla taranan mekan. gelen bilgilere göre, daha önce de aynı sebepten ötürü mekan saldırıya uğramış. ayırca sabah'ın habercilik anlayışı da kendisine hayran bıraktırmıştır. "eskişehir'deki leman kültür bombalandı. kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalanan leman'a emniyet güçleri gelmeye başladı." görende iran şahap 3 füzelerini leman kültür'de denedi sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 İNANMIYORUM YOEAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Eskişehir düşman işgalinde beyler HALP! Sabah gazlamış baya, taramışlar mekanı, sahipleri mafyatör olduğundan normal. Ölen var diyorlar o can sıkıcı. Hayır 3. kez mi ne taranıyormuş, hala nasıl müşteri gider lan öyle bir mekana anlamıyorum, save alıp mı giriyorlar içeri nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 daha çok gider ki şimdi insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 gerizekalılar ya. çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi işte şöyle dallama insanların mekanına gitmeyeceksin, batsın kurusun herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 AGA LEMAN BOMBALANMIŞ YARIN AKALIM YEEEEEEEAAAAAAAAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 aente said: abi işte şöyle dallama insanların mekanına gitmeyeceksin, batsın kurusun herifler.benim anladığım kadarıyla haraç vermiyorlar diye olmuş bu olay mafyaya haraç vermeyen mi batsın kurusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 leman kültür barların metrosu gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 beyler iyiyim ben. sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 izmire açıldı saldırdı insanlar. dekor güzel bi olayı da yok. manzarası da yok kordonda filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Yemekler ucuzlamıştır şimdi bi gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 adamlar para basiyo resmen eses teki elemanlar bursayada actilar hayvan gibi yer.demek tek basina para basmalarini yadirgamis abiler uadsjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar