Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Dota 2 key almak istiyorum oyunla trade de yapabilirim steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Swtor accountumla da takas ediyorum, içinde 43 assassin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Kaç para veriyosun, 50$'a satıyorlar playdota'da uğraşmiyim makul bi fiyat verceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 10 dk önce aldım 15 dolara key'i invitelarıda eşe dosta verdim, nisanda open beta çıkıyor 20 dolar üstü verme keye invite'ta 5-10 dolar fln ama eric güvenilir satıcıdır biraz daha fazla vererek işiniz garantiye almak istersin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 eric güvenilir olabilirde , 40 dolara satıyo içinde 2 fazladan invite ı olanda değil sadece tek gift hadi diğerleri olsa belki alırdımda 40 dolara tek beta key çok abartı o fiyata adamlar skyrimi satıyorlardı.para aslında sorunda değilde beta key e okadar para verince insan kendini hıyar gibi hissedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Buralar bir zamanlar dağlık bostanlıktı. Söylenenlere, konuşulanlara göre sadece invite paylaşımları yapılacaktı, inviteları satmak ayıplanacaktı. Ne de olsa burası bir paylaşım ortamıydı. Gün geçti, devir değişti, kırmızı başlıklı pati evden çıkınca, keylerin uçuk paralara satıldığını gördü. Dedi ki sonra ben niye satmayım. Nitekim sattı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Çok doğru zamanında keyler daha yeni dağıtılmaya başlanmışken invite lar bedava ya veriliyordu oynamak isteyene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 geç haberim olmasa bende de olacaktı bir key ama işte kör talih :D Swtor u bıraktım oynamayı da düşünmüyorum key ile vs beraber beta key e de takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 30 dolar son fiyat vereyim, o da cidden sadece banka hesabına havale şeklinde yapıcak olursak olur. Yani dediği gibi arkadaşın en azından paranızın karşılığında keyi alamama ihtimaliniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 60 TL'Ye forumu dışarıdan bulan bir bayana satıldı, size kolay gelsin key bulma macerası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wow ,zengin, bayan, hemde forum dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 2 arkadaş ortak kullanıcaklarmış hesabı, güle güle kullansınlar =) Bayan görünce dota2 keyi satın almak isteyen ben de şaşırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddmyhn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Teşekkür ederim. Güzel bir alışveriş oldu. Biraz pahalı olsa da paranın kullanılma amacına ve güvenilirliğe değdi diye düşünüyorum :) Ayrıca DoTA 2 de mükemmelll.... Söylemeden edemeyeceğim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 msn ver, birlikte oyun atalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 aquila said: msn ver, birlikte oyun atalim. vay dh taktikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kendime bir gift buldum halen 2 adet arıyoruz arkadaşlar içinde swtor takasta geçerli halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://steamcommunity.com/profiles/76561198002296461/inventory/ listedeki tf2 itemleriylede takas edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sadece tek dota 2 gift e ihtiyaç kaldı . yokmu gençler yukarıdaki itemlerin hepsine veya level 43 sith assassin olan swtor accountuna takas edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hadi son teklif başkada bişi yok verebilecek , tek gifte swtor accountuyla 215 tf2 itemini birden veriyorum sadece acccount içindeki charı saymazsan 45 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Zamanında ben 30 dolar dediğimde alıcaktın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Gavur Hakan. İnsafsız Hakan. Bu paragözlüğün de hiç değişmeyecek ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 EricCantona said: Zamanında ben 30 dolar dediğimde alıcaktın :D dostum bedavadan 2 tane buldum neden 30 dolar vereyim bir beta keye elimdeki kullanmadığım şeylerle takas etmek istiyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 konu kilitlenebilir , son giftide arkadasa playdotadan çıkan key sayesinde buldum böylece toplamda bedavaya 3. giftim oldu şanslıyım biraz bu konuda galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bezerye said: konu kilitlenebilir , son giftide arkadasa playdotadan çıkan key sayesinde buldum böylece toplamda bedavaya 3. giftim oldu şanslıyım biraz bu konuda galiba :D Bi key hediye etsenize bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar