Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 dk önce aldım 15 dolara key'i invitelarıda eşe dosta verdim, nisanda open beta çıkıyor 20 dolar üstü verme keye invite'ta 5-10 dolar fln

ama eric güvenilir satıcıdır biraz daha fazla vererek işiniz garantiye almak istersin tabi
Mesaj tarihi:
eric güvenilir olabilirde , 40 dolara satıyo içinde 2 fazladan invite ı olanda değil sadece tek gift hadi diğerleri olsa belki alırdımda 40 dolara tek beta key çok abartı o fiyata adamlar skyrimi satıyorlardı.para aslında sorunda değilde beta key e okadar para verince insan kendini hıyar gibi hissedebilir.
Mesaj tarihi:
Buralar bir zamanlar dağlık bostanlıktı. Söylenenlere, konuşulanlara göre sadece invite paylaşımları yapılacaktı, inviteları satmak ayıplanacaktı. Ne de olsa burası bir paylaşım ortamıydı.

Gün geçti, devir değişti, kırmızı başlıklı pati evden çıkınca, keylerin uçuk paralara satıldığını gördü. Dedi ki sonra ben niye satmayım. Nitekim sattı da.
Mesaj tarihi:
geç haberim olmasa bende de olacaktı bir key ama işte kör talih :D Swtor u bıraktım oynamayı da düşünmüyorum key ile vs beraber beta key e de takas edebilirim.
Mesaj tarihi:
30 dolar son fiyat vereyim, o da cidden sadece banka hesabına havale şeklinde yapıcak olursak olur.

Yani dediği gibi arkadaşın en azından paranızın karşılığında keyi alamama ihtimaliniz yok.
Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim.
Güzel bir alışveriş oldu. Biraz pahalı olsa da paranın kullanılma amacına ve güvenilirliğe değdi diye düşünüyorum :)

Ayrıca DoTA 2 de mükemmelll....
Söylemeden edemeyeceğim (:D
Mesaj tarihi:
sadece tek dota 2 gift e ihtiyaç kaldı . yokmu gençler yukarıdaki itemlerin hepsine veya level 43 sith assassin olan swtor accountuna takas edecek.
Mesaj tarihi:
hadi son teklif başkada bişi yok verebilecek , tek gifte swtor accountuyla 215 tf2 itemini birden veriyorum sadece acccount içindeki charı saymazsan 45 dolar.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Zamanında ben 30 dolar dediğimde alıcaktın :D

dostum bedavadan 2 tane buldum neden 30 dolar vereyim bir beta keye elimdeki kullanmadığım şeylerle takas etmek istiyorum işte
Mesaj tarihi:
konu kilitlenebilir , son giftide arkadasa playdotadan çıkan key sayesinde buldum böylece toplamda bedavaya 3. giftim oldu şanslıyım biraz bu konuda galiba :D
Mesaj tarihi:
Bezerye said:

konu kilitlenebilir , son giftide arkadasa playdotadan çıkan key sayesinde buldum böylece toplamda bedavaya 3. giftim oldu şanslıyım biraz bu konuda galiba :D

Bi key hediye etsenize bana :D
  • Yeni Oluştur...