eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yeni aldım bir garip kokuyor. böyle alkollü gibi. sahte olabilir mi acaba? başına böyle birşey gelen oldu mu? ambalajlıydı gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ortaköyde daha önce golden virginia aldığım bi tekelden golden virginia da sorun olmadı hiçbir zaman. ilk defa drum getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 tütünlerin viski veya şarapla yıkanma efsanesi vardı belki ondandır. ha bu durum efsane değil gerçekte olabilir bilmiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 tütünü şarapla yıkama bi ara winston için söylenip duruyodu, her kafa çeviriyo hikayeyi bi yöne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 daha önce böyle bir koku gelmedi hiç bildiğin tütün gibi kokuyordu. sardım içtim tadında bi gariplik yok ama kıllandım olağan dışı olunca durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 drum yerine old holdborn alsaydın daha iyiydi,ayrıca golden virginia yerine drum içmen de attan inip eşeğe binmek gibi olmuş. Eğer güvenilir bir mekan'dan almadıysan muş tütününü vat69 tarzı bir viskiyle banyo ettirip drum paketinde satıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 drum ın tadı daha hoş geliyor bana golden virginia ya göre... güvenilir geliyor bana açıkçası golden virginia yı daha önce sorunsuz aldığımdan dolayı. ayrıca paketinin üstünde ayrıca ambalajı da vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi sen ambalaja takılmışsın da o iş çok zor bi olay değil ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 o da doğru tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 drum kullanıyordum bende 1 ay öncesine kadar, biraz ekşimsi bir tadı var. Koku da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 benim tarif ettiğim koku mu normal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sahte olabilir, bir kere sahte almıştım garip bir koku vardı dediğin gibi içememiştim. sonra sordum, sahte dediler. ha öyle tütün eksperi fln değil tabi adam, satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 holborn romla ıslatılıyo ıslak tütün yani drum'da bişeyle islatılmıştır ondan öyle kokuyodur meraklanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 çok yaşsa olabilir. biraz dinlendir 5 saati filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hafif ekşi bi kokuysa normal gayet. drumın sahtesi direk belli oluyor ama, kalın çift renkli bi tütünü var çünkü normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hazır konu tütünle ilgiliyken, golden virginia yok diye eleman "old holborn verim mi o da iyidir" dedi, ver dedim, hiç sevmedim. normal sigaradan bi farkı yok lan. vircinin bi aroması bi tadı vardı ya. 1 hafta bunu içicem şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sarı paket alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 oldholborn iyidir ya. aroması filan virginyadan kötü ama içimi daha şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kpssye girip tütün eksperliğine başvurcam be nya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 fede said: oldholborn iyidir ya. aroması filan virginyadan kötü ama içimi daha şahane ayıp ettin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ha sarı paketi demişsin sen zaten. ben klasiğinden bahsediyorum. sarı pakedi en iyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mavi paket leş canım insan olan içmez onu yanlız iki paket arasındaki o kadar lezzet farkıda garip aynı marka için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 cambazct said: sarı paket alıcaksın sarı paket zaten, yellow diye geçiyo hatta ama yok sevmedim abi. vircinimin tadını özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 virgin ekşi ekşi bi garip kokuyo ya sevemedim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar