Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Arkadaşlar, uzunca bi süredir yazmıom farkındaysanıs, neden? çünkü ben meşgul bi insanım artık, sizle muhattap olamam :D ehhehhe, şaka şaka, harbi ösledim sizi walla paticiklerim beniiiim. umarım yakında görüşürüs, bu arada beni daha da çabuk görmek isteyenler olursa diye bu topii açtım, hadi hayırlısı... bilenler biliodur, bilmeyenler için söölüom, Ankara'da Biziz Rock Bar'da çalışıom bi süredir, şimdi de Biziz Cafe açılıo, mekan aynı, tek fark artık gündüzleri de açık olacak olmamız, aile ve komşularınıza ebelenmeden rahat rahat içebilesiniz die bi haber veriim dedim.;) nese... kendinize ii bakın, görüşürüs işallah, hergün ordayım, saalıcakla kalın. byeee!![signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hayırlı ola kardeş...[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ankaraya gelirsem bigün gelicem söz! :) hayırlı olsun... :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sen gelme gelme kaç ay sonra cafe acıyoz fln :) imza süfer ehe kolay gelsin bakalım iş kadını olduk meşgul insanız modu :) bak diabda öyle ama kendisi energizer tavşanı oldugundan hem buraya hem işe vakit ayırabiliyo :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Fıkra akşamları var mı orda? :P[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya benim arkadaşlarım orda çıktı galiba bikaç defa. ha bide 31'inde orda çıkacaklar sanırım. Zahir Cici Bebe idi gruplarının adıda ulan hiç bi boktan emin değilim be.kafam bok olmuş[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 azmo bu arada sen beni tanıyan birileriyle tanışmışsın haberini aldım. :)[signature][hline]And the Ra'd glorifies and praises Him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ooo Trojan , gelmezmiyiz , geliriz , ama geç oldu biraz , okullar açıldı :p , ama yine de geliriz[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hayırlı olsun,İstanbulda olsa şimdi ordaydım da :D[signature][hline]Hea kardeşim ben feminist yada işte onun erkek versiyonu olan feminerkek olacam yetti nedir bu kızlardan çektiğim ya alla alla. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hayırlı uğurlu olsun... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Ekim 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Nerde Bu biziz ? sorması ayiptir.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tunus ışıkların ora heralde[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 azmocuum diil bizizde çalışmak, herkesi tek parmak hareketiyle sarhoş ediorum, barmaid olmak böle bişii işte, artı benim iş yerimde internet olmadıı için ikisine birden yetişmem mümkünsüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Haftaya gelirim büyük ihtimal[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Hayırlı olsun ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 olma mı iş var, ilahi grubumuz çıkcak :D bu arada haftadan itibaren gündüz cafe işletmecisiyim, barmaid diil ona göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet benim :D gelin ordayım bu gece de yarın gece de, şimdi de gidiorum işe, görüşürüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 lol sabah ayyasları aksam dağıtıp gıdıp uyucan[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 trojan isim ne senin,gelirim orayada biliyim seni :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar