Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 swtor = Digital Deluxe Edition Level = 50 operative Server = LEGIONS OF LETTOW karakter üstündeki para = 600.000 Legacy Level : 6 (%40) Light/Dark : Dark Tier 5 (son tier yani. Sonuna kadar dark gittim :P) hesap durumu : aktif ve günde bir kaç saat oynuyorum. Class görevlerinin tamamı yapıldı. üstündeki commendation ile 6 tane champion gear için çanta alınabilir (bir tanesini ben aldım. 5 tane alacak kadar var) Eğer kısa sürede satılmazsa, çanta alıp açacağım. Cap olduğundan pvp de birşey gelmiyor da... meslekleri : bi yandan oynayacağımdan, meslekleri kasmaya devam edeceğim. Cybertech : 243 Scavenging : 212 Slicing : 189 Aynı hesapta birde bf3 bulunmakta. BattleField 3 = Limited Edition (rus felan değil. Kutulu felan. Ankara da, alışverişi yüz yüze yapmak isterseniz, kutusunu teslim ederim) Karkand expansion paketi bulunuyor. Asker = rank 56 idi yanılmıyorsam. Tüm araç teçhizatları ve asker silahlarının hepsi açık. Karkand ile gelen silahlar dahil. hediyesi bc2? :P bad company 2 = Digital Deluxe Edition Vietnam Ek paketi dahil. Fiyat: 1-2 güne fiyat yazacağım. Yinede teklifiniz varsa özel mesaj atarsanız sevinirim. Kazançlı çıkma gibi birşey düşünmüyorum (sanırım? :D) Aslında 200lira yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım. Kısa süre içerisinde yazacağım fiyatı. not: hepsi tek bir hesaba bağlı olduğundan. swtor+bf3(kankard)+bc2(vietnam) bir arada satabiliyorum. Malesef, oyunları birbirinden ayırma gibi şansım yok. not2: herhangi bir, eksik bilgi bulunmuyor. İlgileniyorsanız, alış-veriş için seçenekler. Netden almak isterseniz : Türkiye iş bankası hesabım var. Havale ederseniz, sonrasında tüm bilgileri veririm. Elden almak isterseniz : Ankara gop/bağcılar/akdere çevresi. İstanbul için KocaMustafaPaşa (bir arkadaşımın aracılığı ile) Gittigidiyor veya benzeri yerler aracılığı ile almak isterseniz, sitenin yapacağı %10 karı siz ödersiniz. Fiyat %10 yükselir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 karkand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 düzelteyim teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fiyat : 175 lira. aslında aynı şartlarda bf3 hesabınız varsa ve sadece swtor lazımsa. Takas yapabiliriz. Üstüne 100lira verirsiniz. bf3 hesabı aynı şekilde olmalı tabiki. Genişleme paketli, yüksek rank, açılacak birşeyi kalmamış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 adam satıyor daha geçen gün almıştı oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 pvp de fps sorunum canımı sıkıyor. şimdi birde işlemci+anakart almak istemedim. Daha geçtiğimiz ay, Power+gtx560+bf3 limited aldım. Bu ayda swtor+işlemci+anakart kaçacak bana. Tabi, bi gaza bakar. Dün öğlen ne güzel gazlanmış, sipariş sepetini bile hazırlamıştım. Çok hızlı fikir değiştirebiliyorum. Biraz dengesizim sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 satıldı arkadaşlar, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar