Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya denedim aradim yapiyorum halen -3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar şimdi sphere 3rc3 c kalsöründe normal sphere 55i d klasöründe şimdi sphere 55inin sphere.iniden işte d:sphere/save gibi değiştirdim o 55i d: ye attıktan sonra çalıştı değişitirnce ama

3rc3 ü c: klasöründe duuroyr ve sphere.iniden gereken şeyler c:spheresave script vs... sonra spheretables.scp dende resourcesleri yapiyorum ama olmuyor arkadaşlar halen -3 veriyor neden acaba ?
Mesaj tarihi:
Daha önce cok cok soruldu ama hatayi gosterirsen yardımcı olabiliriz.

Error -3 hatasini Sphere.ini dosyasını görmedigi için verdigini hatırlıyorum. Dogal olarak ne mul ların oldugu dizini nede scriptleri özellikle tables.scp yi görmeyince acılmayacaktır.

birde rc serisinde Agree=1 diye bir olay vardı sphere.ini de [sphere] altına yazıyordun ama onla alakasi varmı kullanmadıgım icin bilemiyorum ama denemekte fayda var.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
-3 c: noktaya attıgın taktirde gecer yane orda olmassa calısmaz -9 ise serverdan 1 defa acmışsın sağda duruyo ve 2. yi açtığın için verir birini kapar ctrl alt delete dersen annarsın Kolay gele...[signature][hline]www.sanalsuclular.com
www.yasakalan.net
  • Yeni Oluştur...