Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahara Minecraft Sunucusu

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Madenkazanadam nickli bir oyuncunun paylaşılıp, kabul edilmiş nicklerle sunucuya kayıt olup çıktığı, playerların sunucuya gelmesini engellediğini tespit ettiğimiz için süresiz cezalandırılmıştır.

Bu durumu çözmek için 1-2 gün içinde forumlarımızı aktif etmeyi planlıyoruz. Başvuru yapmış veya fake-register maduru olmuş kullanıcılar forumlardan özel mesaj atarak gerekli şifre değişikliği imkanı tanıyarak, gelen başvuruları daha düzenli ve sistematik bir şekilde yönetmeyi planlıyoruz. Tüm takipçilerimizden biraz daha sabır diliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

HarveyQuinn said:

Valla server okadarda güzel sayılmaz yeni farkına vardım. Adam 5 aydır uğraşıyorum diyor bi bakıyoruz server bir anda gidiyor. Yarım saat sonra serverı açıyorum full envanter okadar işleyip yaptığım eşyalar gitmiş. Sırf o vahadan topladığım odunları falan satsam 1000 gold gelecek üstüne üstümde 300 gold nakit var. Adama eşyalarım gitti diyince parasını verdim diyor bakıyorum 150 gold çantamda var. Teamspeak'e girip bi bakıyım noluyor diye girincede bakıyorum alt şifreli kanala gitmişler oyundan yazıyorum ses yok. En sonunda messenger'dan yazıyorum bebemisin ne ağlıyorsun diyor. Bumu yani serverınız ? Boşver gitsin...
Tamam mmo havası yakalanmış agafafss. Dat post. Uo yıllarıma geri götürdü beni
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir iki sorum var.

1- çok aşırı noobum^^ ve mic falan yok zaten laptop da 11.6 inc :p katlanır mısınız/ katlanabilir miyim/ alışabilir miyim?

2- oyun kota götürüyor mu? avea mobil modem ile bağlanıcam gelirsem. zaten 300-500 mb ile geçiniyoruz ev ekonomisini sarsar mı?

3- yüksek bir bağlantı gerektiriyor mu? mobil modem olunca bazen hız dibe vuruyor. direk dc mi yiyiyorum o zaman?

client falan indiriliyorsa biryerlerden bulurum onu da. mesele oyun devamlılığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

benim bir iki sorum var.

1- çok aşırı noobum^^ ve mic falan yok zaten laptop da 11.6 inc :p katlanır mısınız/ katlanabilir miyim/ alışabilir miyim?

2- oyun kota götürüyor mu? avea mobil modem ile bağlanıcam gelirsem. zaten 300-500 mb ile geçiniyoruz ev ekonomisini sarsar mı?

3- yüksek bir bağlantı gerektiriyor mu? mobil modem olunca bazen hız dibe vuruyor. direk dc mi yiyiyorum o zaman?

client falan indiriliyorsa biryerlerden bulurum onu da. mesele oyun devamlılığı.

3 gündür başvuru kabul etmiyorum facebooktan 80 likes aldık, forum sistemine geçince tekrardan alımları açıcam. Çocukların çoğu serverdan uzaklaştırıldı zaten 15 kişi var adam akıllı oyuncu kitlesi oldu.

Cystein said:

Tamam mmo havası yakalanmış agafafss. Dat post. Uo yıllarıma geri götürdü beni

Artık çökme sorunları olmuyor, sunucu hergün update yediği için plugin, bugfix vs. Ama mmo havası yakaladı, senide beklerim.

Grimnax said:

yanlıs hatırlamıosam sn de 4.5kb cekiodu mc oynarken ona göre yap hesabını iste

Grim sana teknik bir sorum olucak, server'ı 1 gb ram ile çalıştırmışım, logblock (destroy/build) leri player bazlı loglamayı bugün açtım ancak 15 saat sonra sunucu ram yetersizliğinden kapandı. Logblock mu şişirdi diye düşünüyorum ayrıca kaç gb ram ile çalıştırmalı bukkiti tavsiyen nedir?

Grim
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

peki alımlar tekrar açılınca yer olursa Ren olarak eklerseniz gelmeye çalışırım. bakarım millet ne yapıyor ne ediyor. kendim birşey yapamazsam en kötü imece stayla millete yardım ederim dfsd.

Tabiki teamspeak sunucusuna gelebilirsen alımı direk yaparım zaten paticikten bullbird hergün sunucuda sabah akşam sana yardımcı olur.

Bu arada forumlarımızı açıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Aslında kafamda konsepti değiştirme fikri var hardcore survival pek istediğimi vermedi diyebilirim gerçi her halükarda map 3,5 saatte generate olmuş olsada, bir Sosaria mapi elime geçseydi değiştirme konusunda tereddüt etmezdim herhalde. (:

Seagle eklendi.

Sunucuya başlayacaklar için yardımcı rehber: Sahara'ya Başlangıç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...