Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Server down oldu hoş auto open programı ile server.sh' sini eklemiştik ancak az evvel kapandı ve tekrar açılmadı nasıl bir sorun var bilmiyorum linux kullanmayı bilmediğim için. Server loglarında olağan dışı bir hata göremedim. Diğer server adminini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Server geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 SeaGle said: SeaGle olarak eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 SeaGle said: SeaGle said: SeaGle olarak eklerseniz sevinirim. Eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ekleyiverin bizide grimnax ve locustusmoon fakat bi soru. 1.1 e ne zaman geciceksiniz ? gectiginizde map reset fln yicekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Geçmeyiz herhalde lüzum varmıki? Edit: Eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Benide alsana Chaz1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 lüzum nie olmasın yea :D + Sheep eat grass and regain their wool * Removed collision box from ladders sırf su ikisi icin bile gecilir. ama siz bilirsiniz tabi downgrade sorun deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Valla server okadarda güzel sayılmaz yeni farkına vardım. Adam 5 aydır uğraşıyorum diyor bi bakıyoruz server bir anda gidiyor. Yarım saat sonra serverı açıyorum full envanter okadar işleyip yaptığım eşyalar gitmiş. Sırf o vahadan topladığım odunları falan satsam 1000 gold gelecek üstüne üstümde 300 gold nakit var. Adama eşyalarım gitti diyince parasını verdim diyor bakıyorum 150 gold çantamda var. Teamspeak'e girip bi bakıyım noluyor diye girincede bakıyorum alt şifreli kanala gitmişler oyundan yazıyorum ses yok. En sonunda messenger'dan yazıyorum bebemisin ne ağlıyorsun diyor. Bumu yani serverınız ? Boşver gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ya serverdir bu sorunu vardir çözülür o dert degil. benim bu serverda oynamiycak olmamin tek sebebi çöle hapsedilmiş olmak :P inşallah tutar da mc komünü biraz daha genişler tr de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 evet çöl insanın içini bunaltıyor. ama gel grim takılalım bu akşam biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Çölde sıcak bir akrep zehri içmeye ne dersiniz uu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yok sigil ben dayanamadim beybi çöle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 SeaGle said: Çölde sıcak bir akrep zehri içmeye ne dersiniz uu beybi. http://i.imgur.com/zTH5w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Grimnax said: ya serverdir bu sorunu vardir çözülür o dert degil. benim bu serverda oynamiycak olmamin tek sebebi çöle hapsedilmiş olmak :P inşallah tutar da mc komünü biraz daha genişler tr de heh Ben bu serverla minecraft çizgisinin biraz dışına kayıp MMO havası yakalamaya çalıştım açık söyliyeyim. Elbette Builder'lık için en iyi Grim'in dediği gibi island temalı mapler ne de olsa herşey elinizin altında ama bir çölde öylemi. Ağaç bulduğunda sevinen insanlar var. Yakında büyük sahara ile ilgili bir video da eklemeyi düşünüyorum kısmetse. Adventure kasarken :b http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/400138_156337957812827_154108091369147_249003_2039970967_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 An itibariyle 6 yeni mezar odası daha eklenmiştir, adventurerların dikkatine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lord mesaj kutun dolmuş atamıyorum mesaj geceleri giremiyorum malesef netbook yüzünden küçük kardeş olunca böyle oluyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Pekala (: Capua şehrine yeni vali atadık malum paticikten aday çıkmayınca şuanda bir çocuk vali ve popülasyonu arttı. Capua'daki o kaotiklik eskisi kadar yok. Thalos her zaman ki gibi huzur dolu ama savaşlar yavaştan başlıyor. Muhtemelen bugün 20 kişiyi görücek sunucu, aslında facebook grubunda rahat 50 kişilik başvuru var ama yaş sınırını fazla aşağı çekmek istemediğim için şimdilik yaşı büyük insanlara ağırlık verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yükledik te Launcer'ı yönetici olarak çalıştırın. Add new sekmesine tıklayın, %appdata%.minecraftbin dizinine gidin ve minecraft.jar dosyasını seçin. Nickname yazıp Remember Me kutucuğunu işaretleyin. şunları nasıl yapacaz :) bir ts3 ye gelem bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mm2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 servere nasıl giricez yarım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 arkadaş ile benide eklermisin : yuks , balron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwarlock Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hocam benide eklermisin Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agamand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Benide ekleyebilirmisiniz. Nickname:Agamand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ertem yazıcı kim? Bu arada whitelistler eklendi Agamond hariç, yeni patileri buradan eklemiyorum facebooktan başvursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
velokp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Beni de ekler misin Granma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar