Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Popüler albümler arasında Florence + The Machine diye bir şey buldum, dinlemeye başladım, güzeldi; oradan similar songs diye Lenka diye bir kıza yönlendirdi program, o da güzeldi; en son olarak A Fine Frenzy diye bir şeye gönderildim, en iyisi oydu. Bu tarz güzel şeyler arıyorum şimdi. Tavsiyeler?
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Regina Spektor, Lenka, Kate Nash, Lana Del Rey, Ingrid Michaelson, Nouvelle Vague, Cocorosie, Sara Bareilles, Erin McCarley
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Saydiklarini oturup detayli dinlemedim pek ama phyx'in sevgilisi Regina Spektor dediyse Zero 7 de olur heralde. Onun disinda alakali mi alakasiz mi bilmiyorum da aklima gelen guzel benzer seyler sayayim belki ise yarar : Lunascape Cocorosie Crustation Esthero Morcheeba Red Snapper Thievery Corporation
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 female vocalist, indie falan iste. Ayrıca CocoRosie dinleyen baskasını daha görünce direk ısınıyorum yahu ^^
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ya da bu uyar mı? http://www.youtube.com/watch?v=LQ2OJp93SV0&feature=youtu.be&hd=1
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 aah evet, sunlara bayagı sarmıstım.
Öne çıkan mesajlar