Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Popüler albümler arasında Florence + The Machine diye bir şey buldum, dinlemeye başladım, güzeldi; oradan similar songs diye Lenka diye bir kıza yönlendirdi program, o da güzeldi; en son olarak A Fine Frenzy diye bir şeye gönderildim, en iyisi oydu. Bu tarz güzel şeyler arıyorum şimdi. Tavsiyeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Regina Spektor, Lenka, Kate Nash, Lana Del Rey, Ingrid Michaelson, Nouvelle Vague, Cocorosie, Sara Bareilles, Erin McCarley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Saydiklarini oturup detayli dinlemedim pek ama phyx'in sevgilisi Regina Spektor dediyse Zero 7 de olur heralde. Onun disinda alakali mi alakasiz mi bilmiyorum da aklima gelen guzel benzer seyler sayayim belki ise yarar : Lunascape Cocorosie Crustation Esthero Morcheeba Red Snapper Thievery Corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 female vocalist, indie falan iste. Ayrıca CocoRosie dinleyen baskasını daha görünce direk ısınıyorum yahu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 oh land, kimbra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ya da bu uyar mı? http://www.youtube.com/watch?v=LQ2OJp93SV0&feature=youtu.be&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 aah evet, sunlara bayagı sarmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar