Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telekomdan buyuk hizmet =p 512 kb adsl 29 m =)

quamor

Öne çıkan mesajlar

said:
kavel, 10 Ekim 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
evet şu anda senin yaptığın gibi.
senden başkasının alamaması hoşunamı gidiyorsa her cümlenin sonuna =) ekliyorsun?
ucuza ya da beleşe bağlantı sahibi olanlara hiç uyuz olmadım olmamda ama bir sen varsın heralde aralarında bu tip davranışta bulunan.

yok yok buldum ben olayı. seni tanrı gönderdi bana. tüm sinirimi senden çıkarayım diye.
: P

aynen abi bende sinir oldum.napalim yani 512 in varsa bana bi faydasi yok....[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca sıra geldi telekoma....

Lam tt misin ne haltsin.akıllı ol biz vatandaş degilmiyiz normalle kendi insanin arasinda nasi kat kat fiyat koyuyosun.bu nasi hizmet anlayisi?
yok ben bi gün giricem istanbul telekomdan cikicam ankara tt genel müdürlük katil olucam çıkıcam......yeter LOOOOOO[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 10 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
Ayrıca sıra geldi telekoma....

Lam tt misin ne haltsin.akıllı ol biz vatandaş degilmiyiz normalle kendi insanin arasinda nasi kat kat fiyat koyuyosun.bu nasi hizmet anlayisi?
yok ben bi gün giricem istanbul telekomdan cikicam ankara tt genel müdürlük katil olucam çıkıcam......yeter LOOOOOO

heh telekomda geldi okudu şimdi :)[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
quamor, 10 Ekim 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
euhehuehu biraz heyecan yapim dedim =) eet tr deyim 29 m ödüyorum ama telekom personeli oldugumuz icin =)))

yani abim telekomda çalışıyor diye bize 29 m 512 kb ehuehue

devlet baba seviyorum seni =)
nedir simdi bu neden insanlarin kalpleriyle oynuyosun tobe yaaa[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!!

Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor -
Sosyal ağlarda paylaş

tüketici hakları ile mahkemeli bu konudan dolayı ttnet dewam ediyor sonuçlanırsa ucuzlayacak.
Bu arada kablonet ucuzluyor geçen sorun oldu servis çağırdım sordum adam evet ucuzlayacak dedi :D
sanırım %50 kadar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sunthewhich, 11 Ekim 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
Bir yeni haberde ben vereyim ..
Telekom'a kalan Uzanlara ait AktifKablo'nun mıntıkasında bağlantılar 256K'ya yükseltildi. Zaten fiyat 36milyonTL idi. Şimdi hızıda arttırdılar. Mis gibi olsu yane :)

mis diil cillop cillop :)[signature][hline]ErnestRulazz..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 11 Ekim 2004 05:01 tarihinde demiş ki:
tüketici hakları ile mahkemeli bu konudan dolayı ttnet dewam ediyor sonuçlanırsa ucuzlayacak.
Bu arada kablonet ucuzluyor geçen sorun oldu servis çağırdım sordum adam evet ucuzlayacak dedi :D
sanırım %50 kadar

işte bu iyi haber
69 ytl yerine 34 ytl vermek işte bu iyi haber.

Bu arada quamor seni film işinde ki gruplara gammazlayacağım,
ayağına 3 kurşun yediğinde hastaneye =) dolusu kartlar yollayacağım paticik ailesi adına.

ehehe ne kadar eğlenceli değil mi? Ama heyecan yapasın diye
yazdım;
merak etme gammazlamam.

Yoksa Gammazlar mıyım?

İşte bütün mesele bu, lalalalala

*! ıslık çalarak uzaklaşır*[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bizi aradılar gelin kampanya var die gittik sora personele dediler benim için ii oldu babam zaman bulamıodu böle denilince gitmişti bizde 2mbsn olcamısa 256kb oldık ya uff ne gıcıklıktır[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver122, 11 Ekim 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
bide benim anlamadığım bişey var bu telekom nasıl zarar etmeyi başariyor
adamların yaptığı en ufak bir yatırım yok tüm altyapi kurulmuş ve tek yaptığı insanlara maliyetin en az 4-5 katında fatura yollamak
?????

zarar mı ??? ne zararı geçen sene 1,5 milyar dolar net kar açıklamıştı t.telekom..
onlarda zarar ederse artık.. YUUUUUUHHHHH YANİİİİİ[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle birşey duydum bu kampanyadan yararlanma işi şimdilik eşit degil ama bir olay varmıs o hallolunca fazla verenlere paraları iade edilcekmiş sanırım , hallolmazsa az verenler üstünü tamamlıcak..
http://www.oynasana.com/forum/m238973[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...