sheref Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben 256 kablo aldım 119 milyon mu ne veriyorum.. kablo netde ağustostan beri ucuzladı ama .. 512 ye geçecek kadar çok para yatıramam bağlantıya. :D ilerde adsl de ki sorunlar bittiğinde oradan 512 alabirim.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: kavel, 10 Ekim 2004 22:22 tarihinde demiş ki: evet şu anda senin yaptığın gibi. senden başkasının alamaması hoşunamı gidiyorsa her cümlenin sonuna =) ekliyorsun? ucuza ya da beleşe bağlantı sahibi olanlara hiç uyuz olmadım olmamda ama bir sen varsın heralde aralarında bu tip davranışta bulunan. yok yok buldum ben olayı. seni tanrı gönderdi bana. tüm sinirimi senden çıkarayım diye. : P aynen abi bende sinir oldum.napalim yani 512 in varsa bana bi faydasi yok....[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Ayrıca sıra geldi telekoma.... Lam tt misin ne haltsin.akıllı ol biz vatandaş degilmiyiz normalle kendi insanin arasinda nasi kat kat fiyat koyuyosun.bu nasi hizmet anlayisi? yok ben bi gün giricem istanbul telekomdan cikicam ankara tt genel müdürlük katil olucam çıkıcam......yeter LOOOOOO[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu yaptıklarına bilmemne evladlığı denir ama burda yazmıyorum şimdi......[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bana 4 fedai lazim . Telekoma sefere gidiyoruzz.. alalalalllalalalalla[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Kanlı ama muzaffer bir çarpışma olacak.Hurraaaa!!![signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: behran, 10 Ekim 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Ayrıca sıra geldi telekoma.... Lam tt misin ne haltsin.akıllı ol biz vatandaş degilmiyiz normalle kendi insanin arasinda nasi kat kat fiyat koyuyosun.bu nasi hizmet anlayisi? yok ben bi gün giricem istanbul telekomdan cikicam ankara tt genel müdürlük katil olucam çıkıcam......yeter LOOOOOO heh telekomda geldi okudu şimdi :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya eleman bir kolpa atti iste annasiniza onu o 90 milyona alsin ..........[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bravo! :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: quamor, 10 Ekim 2004 19:14 tarihinde demiş ki: euhehuehu biraz heyecan yapim dedim =) eet tr deyim 29 m ödüyorum ama telekom personeli oldugumuz icin =))) yani abim telekomda çalışıyor diye bize 29 m 512 kb ehuehue devlet baba seviyorum seni =) nedir simdi bu neden insanlarin kalpleriyle oynuyosun tobe yaaa[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bir yeni haberde ben vereyim .. Telekom'a kalan Uzanlara ait AktifKablo'nun mıntıkasında bağlantılar 256K'ya yükseltildi. Zaten fiyat 36milyonTL idi. Şimdi hızıda arttırdılar. Mis gibi olsu yane :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 hyr bu herifler bi taraftan vergi topluyolar, sonra gidip boyle kampanya falan yapiyorlar siniri bozuluyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tüketici hakları ile mahkemeli bu konudan dolayı ttnet dewam ediyor sonuçlanırsa ucuzlayacak. Bu arada kablonet ucuzluyor geçen sorun oldu servis çağırdım sordum adam evet ucuzlayacak dedi :D sanırım %50 kadar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: sunthewhich, 11 Ekim 2004 01:42 tarihinde demiş ki: Bir yeni haberde ben vereyim .. Telekom'a kalan Uzanlara ait AktifKablo'nun mıntıkasında bağlantılar 256K'ya yükseltildi. Zaten fiyat 36milyonTL idi. Şimdi hızıda arttırdılar. Mis gibi olsu yane :) mis diil cillop cillop :)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: Larethian, 11 Ekim 2004 05:01 tarihinde demiş ki: tüketici hakları ile mahkemeli bu konudan dolayı ttnet dewam ediyor sonuçlanırsa ucuzlayacak. Bu arada kablonet ucuzluyor geçen sorun oldu servis çağırdım sordum adam evet ucuzlayacak dedi :D sanırım %50 kadar işte bu iyi haber 69 ytl yerine 34 ytl vermek işte bu iyi haber. Bu arada quamor seni film işinde ki gruplara gammazlayacağım, ayağına 3 kurşun yediğinde hastaneye =) dolusu kartlar yollayacağım paticik ailesi adına. ehehe ne kadar eğlenceli değil mi? Ama heyecan yapasın diye yazdım; merak etme gammazlamam. Yoksa Gammazlar mıyım? İşte bütün mesele bu, lalalalala *! ıslık çalarak uzaklaşır*[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bide benim anlamadığım bişey var bu telekom nasıl zarar etmeyi başariyor adamların yaptığı en ufak bir yatırım yok tüm altyapi kurulmuş ve tek yaptığı insanlara maliyetin en az 4-5 katında fatura yollamak ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 tahminimce, kamu dairelerinde yapılan fütursuzca yurtiçi ve dışı görüşmeleri tahsil edemediği ve halkımızın tutumlu konuştuğu zamanlarda zarar etmeyi başarıyor.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 eaaah sinir oldum beeh *!128k kablosuyla ıkınır!*[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya bizi aradılar gelin kampanya var die gittik sora personele dediler benim için ii oldu babam zaman bulamıodu böle denilince gitmişti bizde 2mbsn olcamısa 256kb oldık ya uff ne gıcıklıktır[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: forgiver122, 11 Ekim 2004 16:39 tarihinde demiş ki: bide benim anlamadığım bişey var bu telekom nasıl zarar etmeyi başariyor adamların yaptığı en ufak bir yatırım yok tüm altyapi kurulmuş ve tek yaptığı insanlara maliyetin en az 4-5 katında fatura yollamak ????? zarar mı ??? ne zararı geçen sene 1,5 milyar dolar net kar açıklamıştı t.telekom.. onlarda zarar ederse artık.. YUUUUUUHHHHH YANİİİİİ[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 512 adsl şu an ne kadar ?[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 11 Ekim 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 109 m olması lazım :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 tt deli gibi kar yapiyo ne zarariii[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 şöyle birşey duydum bu kampanyadan yararlanma işi şimdilik eşit degil ama bir olay varmıs o hallolunca fazla verenlere paraları iade edilcekmiş sanırım , hallolmazsa az verenler üstünü tamamlıcak.. http://www.oynasana.com/forum/m238973[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yakında adsl e indirim yapılacak zaten ama tam rakam şu an belli değil ayrıntılı bilgi; http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11012[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed [Bu mesaj Agirol tarafından 14 Ekim 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar