Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Yok ben de growl kurulu degil ama guzel bir application'mis aslinda. Sanirim cookie ve o kod zimbirtilariyla alakaliydi. Growl suymus : http://growl.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bende de Growl kurulu değil. Bunu sorun olark algılamak yanlış olabilir zira çalışmaya herhangi bi etkide bulunmuyor, sadece çıkıyo kayboluyo yani, her şey normal bende. Bu arada bugün yine çıktı, fark ettiğim kadarıyla iki tane düğmesi var biri tamam diğeri daha fazla bilgi gibi bişi ama yine yazıyı okuyamadım tabii sdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ginaly said: bi de şu lion yüzünden çabuk biten şarj olayına çözüm bulsak süper olacak. alet 3 saatte yattara oluyor :/ hazır mac kullanıcıları buradayken şunu da sorayım bari, lion'da otomatik save gibi bişey var galiba, uygulamalardan save etmeden çıksam da o uygulamayı tekrar açmışım gibi her şeyi geri getiriyor. mesela keynote'da bişeyler yaptım, savelemeden çıktım diyelim, bi daha açtığımda en son hali geliyor. ya da restart attığımda tüm kapalı programları tekrar açıyor. zaman zaman işe yarayan bi özellik ama kendi insiyatifimde olsun istiyorum, bu olayı kapatmanın bi yolu var mı? Benim early 2011 february macpro'mun sarji flux kurulu mail,powerpoint,mozilla acik 5.5 saat civari gidiyor rahat. Lion'dan basladim ben o yuzden snow leopard' deneyip cok test etme sansim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 2010 model prom'da mail-itunes-firefox hep açık 7 saat giderdi leopard varken, ondan bana düşüş fazla geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şu an benim mac lionda 6 saat şarjı gidiyor ama daha alalı 1 ay oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 late 2011, macbook pro, rahat 6 saat görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 terminale /var/log/system.log dedigimde -bash: /var/log/system.log: Permission denied Cevabi aldim. Noob oldugum icin google'layarak baktim cikanlara hic biri bu cevabi system log icin almamis. Bazilari elle permission vermekten bahsetmis ama nasil oldugunu ogretmemis. Az once gene o ekrana cikan zimbirtiyi gordum de, o siradaki loglara bakmakti niyetim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 o bir dosya readable tail -500f /var/log/system.log dedigin vakit adam son 500 satirindan baslayarak dosyanin icerigini konsola basar devam li olarak. Istersen textedit le de acabilirsin, istersen vi ile de acabilirsin, text dosya en nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar