Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Şu anda bilgisayarımda divx xvid ve avi açabilecek hemen her codec yüklü Emule dan lotr extended çektim . ama açamıyorum OGM uzantısı ne yapacağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 OGG Vorbis adli codeci yuklerseniz, sorun hallolacaktir. Linux `ta Mplayer yukleyin, cok memnun kalirsiniz.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Peki bunu Windows ta nası çekebilirim RPM paketlerini gördüm ogg vorbisin windows ta nası açılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Aha hallettim thank u my penguin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben de rurouni kenshin seisouhen ova'sını indirdim de izleyemeiyorum. dediğiniz ogg vorbis codec'ini yükledim, üstüne divx 5.2.1 free'yi de yükledim (gspot video codec olarak divx 5.0 yazmıştı) tık yok gene de.. iki codec de control panel'den görülebiliyor üstelik..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar