Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kışlamı Net Cafemı

Llama

Öne çıkan mesajlar

Gunde fit olarak, askerlik yapilan yere gore 2000 ila 3500 kalori aliniyor. Buna gore zaten zayif olan kilo aliyor, sisko olanda veriyor.
Bide acemilik donemini boyle gecirmen iyide daha oncede dendigi gibi asil olay yeminden sonra basliyor genelde, ne diim kolay gelsin :P[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Llama hemen komutanına gidiyorsun ve komutanım ben askerlerimizin ve sizin internet bağlantınız yetersizliğinden çok muzdarip ldugunuzu üzülerek farkettim. İzin verirseniz NetCafenize yeni bir PC almak ve bundan sonrada oranın sorumlusu olmak isterim diyorsun. Veee askerlik bitiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Ekim 2004 02:33 tarihinde demiş ki:
Llama hemen komutanına gidiyorsun ve komutanım ben askerlerimizin ve sizin internet bağlantınız yetersizliğinden çok muzdarip ldugunuzu üzülerek farkettim. İzin verirseniz NetCafenize yeni bir PC almak ve bundan sonrada oranın sorumlusu olmak isterim diyorsun. Veee askerlik bitiyor.

Bu söylediğin gerçekmi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

size itiraf.com dan okuduğum bi itirafı yazayım:
boz_ayu; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; Ülke:Belçika 04.10.2004
Askerligimi uzun donem (15 ay) erbas olarak "Supreme Headquarter Allied Power Europe"da yapiyorum. Burada inanilmaz imkanlara sahibim. Karargah Belcika'da. Avrupa'daki butun buyuk sehirlere asagi yukari ayni mesafedeyiz. Kim askerliginde carsi iznine Paris'e gidiyordu? Usten cikip saga donunce gordugunuz ilk yol tabelasinda, "Paris 210, Brussel 60" yaziyor![signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...