Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Gunde fit olarak, askerlik yapilan yere gore 2000 ila 3500 kalori aliniyor. Buna gore zaten zayif olan kilo aliyor, sisko olanda veriyor. Bide acemilik donemini boyle gecirmen iyide daha oncede dendigi gibi asil olay yeminden sonra basliyor genelde, ne diim kolay gelsin :P[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 hele o dağıtım lar okunmuyormu bak ozaman nası yusuf yusuf :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Llama hemen komutanına gidiyorsun ve komutanım ben askerlerimizin ve sizin internet bağlantınız yetersizliğinden çok muzdarip ldugunuzu üzülerek farkettim. İzin verirseniz NetCafenize yeni bir PC almak ve bundan sonrada oranın sorumlusu olmak isterim diyorsun. Veee askerlik bitiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Aman abi hakkaten bittirteceksin adamın askerliğini :) dağ karaklunda :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Absolut, 15 Ekim 2004 02:33 tarihinde demiş ki: Llama hemen komutanına gidiyorsun ve komutanım ben askerlerimizin ve sizin internet bağlantınız yetersizliğinden çok muzdarip ldugunuzu üzülerek farkettim. İzin verirseniz NetCafenize yeni bir PC almak ve bundan sonrada oranın sorumlusu olmak isterim diyorsun. Veee askerlik bitiyor. Bu söylediğin gerçekmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Benim için gerçek olmuştu. :) Bir de bu bilgisayar mereti hep bozulur sen de komutan ve diğer bilgisayar aletlerine gereken malzemeyi almak için ha bire şehre gitmen hatta evinde kalman bile gerekir bzen :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ooo Llamacan sağlam yere düşmüşsün. Absolut'un dediğini yapta biraz daha sağlamlaştır durumu :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Tabi yazdığım gibi değil biraz daha formal bir dil kullan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 şu an bende okulda görevli bilgisayarından giriyorum :D okul mu net cafe mi diye başlık açsam mı ? :-? :-)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 açmasan cutulu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 size itiraf.com dan okuduğum bi itirafı yazayım: boz_ayu; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 27; Ülke:Belçika 04.10.2004 Askerligimi uzun donem (15 ay) erbas olarak "Supreme Headquarter Allied Power Europe"da yapiyorum. Burada inanilmaz imkanlara sahibim. Karargah Belcika'da. Avrupa'daki butun buyuk sehirlere asagi yukari ayni mesafedeyiz. Kim askerliginde carsi iznine Paris'e gidiyordu? Usten cikip saga donunce gordugunuz ilk yol tabelasinda, "Paris 210, Brussel 60" yaziyor![signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar