Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Map Problemi

DIEMASTER

Öne çıkan mesajlar

Evet uzun bi süre sonra topic açıyorum :) nese sadete gelelim son günlerde serverimda bir sorun yaşıyorumki sormayın gitsin sorunu anlatmak gerekirse ; Belirli bir süre geçtikten sonra tüm map fonksiyonları duruyor.Bunlar Ore,Balık,Log çıkması ve benim event yolu koruma altına aldıgım yerler korumadan çıkıyor kısacası Map.scp teki events bölümü işlemez hale geliyor.Bu konuda fikirlerinizi açıklarsanız banada yardımcı olmuş olurusunz tşk ederim...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorun sizde daha evel yoktu birden böyle birşeyin çikmasi benide şaşirtdi.
Gerçekten durduk yeremi çikti yoksa sizmi bir şeyi değiştirdinizde böyle birşey oldu, benmi yaniliyorum daha evel herşey düzgündü.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

02:20:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=050341, in Main Loop
18:02:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=011d03, in Main Loop
13:49:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=09fead, in Main Loop
02:20:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=050341, in Main Loop
17:38:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=011d03, in Main Loop

Loglarda gördügüm hatlalar bazılarında gouid çekiyorum player yanına gidiyorum info ve edit te hiç bir gariplik göremiyorum artı tüm hatalarda gouid olmuyor....
örn: .gouid 011d03 player yanına giderken digerleri gitmiyor[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

Başıma böyle bir şey gelmedi ama bir yol daha söylemek istiyorum. Tahminen orada hata veren main loop dediğine göre playerın yanına gidiyor. O playerdaki map0.mul dosyası eğer ki farklıysa bu şekilde bir hata alabilirsin diye düşündüm. (Belki yanlış ama mantıken bunu düşündüm.)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Msn | Msn | Arion | Picture
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...