DIEMASTER Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Evet uzun bi süre sonra topic açıyorum :) nese sadete gelelim son günlerde serverimda bir sorun yaşıyorumki sormayın gitsin sorunu anlatmak gerekirse ; Belirli bir süre geçtikten sonra tüm map fonksiyonları duruyor.Bunlar Ore,Balık,Log çıkması ve benim event yolu koruma altına aldıgım yerler korumadan çıkıyor kısacası Map.scp teki events bölümü işlemez hale geliyor.Bu konuda fikirlerinizi açıklarsanız banada yardımcı olmuş olurusunz tşk ederim...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bu sorun sizde daha evel yoktu birden böyle birşeyin çikmasi benide şaşirtdi. Gerçekten durduk yeremi çikti yoksa sizmi bir şeyi değiştirdinizde böyle birşey oldu, benmi yaniliyorum daha evel herşey düzgündü.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Bildiğim kadarıyla yapabilceğin pek birşey yokh hata veriyor olsaydı spheremap in orjinalini kopyala derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Console'da herhangi bir hata veya exception alıyormusun?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 bu hata amentesde oluyor ara sıra madende kazı yapamıyoruz page atıyoruz restart atıyolar düzeliyor.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 55i dede oluyor bu hata arkadaşlar evo dll kullanınca oluyor yani ama çok sık olduğunu söylemeyem[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 main loop tamamlanamaz ise server "stall" duruma düşer. Loglara bakarsan bir yerde error in mainloop gibi bir şey görürsün.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 02:20:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=050341, in Main Loop 18:02:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=011d03, in Main Loop 13:49:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=09fead, in Main Loop 02:20:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=050341, in Main Loop 17:38:CRITICAL:Exception code=0c0000094, addr=011d03, in Main Loop Loglarda gördügüm hatlalar bazılarında gouid çekiyorum player yanına gidiyorum info ve edit te hiç bir gariplik göremiyorum artı tüm hatalarda gouid olmuyor.... örn: .gouid 011d03 player yanına giderken digerleri gitmiyor[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Başıma böyle bir şey gelmedi ama bir yol daha söylemek istiyorum. Tahminen orada hata veren main loop dediğine göre playerın yanına gidiyor. O playerdaki map0.mul dosyası eğer ki farklıysa bu şekilde bir hata alabilirsin diye düşündüm. (Belki yanlış ama mantıken bunu düşündüm.)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Gouid ile exception code lari arasinda bir alaka oldugunu sanmıyorum. Ayrıca playerın yanı sıra o hatalar herhangi bir scriptteki timer,memory,trigger vs bir sürü seyden kaynaklanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar