maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Selamlar Patiler, Bir fuar organizasyonu için Almanyada olacağız 10 gün kadar, e internet herkesin ihtiyacı. Malumunuz fuarda internet almak biraz tuzlu oluyor dolayısıyla 10 gün kadar kullanacağım bir ön ödemeli 3g hattı almayı düşünüyorum. Gelin görün ki almanyada sürüyle operatör varken hangisi hem öpmeden hem de interneti düzgün veren bir hizmete sahip bilmiyorum. Direk kart alabilirim, stick alabilirim yeter ki ağlamayalım orada internet diye. Var mıdır bu konuda birincil tecrübeye sahip patiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Meyve-Tarım fuarı için mi gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yok dusseldorf bot şova gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Türkiye vodafonea bak bence bir önce. ALman vodafone ile türk vodafone arasında baya şey var. Ben alman vodafone 3g mi tr de de kullanabiliyorum belirli bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Vodafone DE kart alıyosun, haftalık internet tanımlatıyosun. Bayaa ucuz, ama çok yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 evet 7.2mbit baya yavaş evdeki internetin kaç denyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ulan şapşik, haftalık internet 3 euro mu ne, ona da 96kbit bişi alıyosun. yok normal alıcaksan kol gibi 25 euro muydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 20€ veriyosun 200mb'a kadar 7.2mbit ondan sonra 64kbit'e düşen internet tarifeli simkart alıyosun içinde 10€ da oluyo ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 + o2 surf stickler var 10€ mu neydi alet ben aldıgımda kampanyadan dolayı 1 hafta beleşi vardı onun dışında haftalık yok ama aylık 20€ gibi bi fiyatı olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hmm, belki de ben biraz hızlı dolduruyorum o kotayı :) doğru öyle bi kota vardı evet. haftalıkta daha az olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ccc vodafone de ccc laf ettirtmem reyize (en azından 20 ay daha kontrat bitene kadar dfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bende vodafone kullanıyorum ama vodafone müşteri hatlarına almanca küfür etmişliğim var. O kadar ileri gittiler yani asedasdasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben sana surfstick veririm istersen kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 teşekkürler öneri için, firmaya aldıracağım zaten mevzu kafamız rahat olsun bir e-mailin açılması için 40 saat beklemeyelim ama bir yandan da öpmesinler o yüzden firma önerisi rica ediyorum. rtl'nin surfstickini alacakmışım gibi görünüyor şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 napcan la alamanyada, bana çukulata getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 olur noel baba sen adresi ver özelden yolluyorum gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eyv deniz, yollamış kadar oldun ama ben bimden alırım milkamı boşver uğraşma sdfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 mulgear6 said: + o2 surf stickler var 10€ mu neydi alet ben aldıgımda kampanyadan dolayı 1 hafta beleşi vardı onun dışında haftalık yok ama aylık 20€ gibi bi fiyatı olmalıydı Surf Stick'in kendisi 30 euro, Onu almaz sim card'ı alayım derseniz açılış ücreti 30 euro, aylık da 25 euro 5gb kotası olan 7.2mbit'lik flat. Bir de O2 gezegendeki en mal çalışanlara sahip Almanya'da, 20 euro'luk öğrenci pakedini aldım; İlk ay 33 euro açılış + 25 euro İkinci ay 35 euro ---- dedim bıktım faturaları yanlış yazmanızdan, yanlış kestiğiniz faturaları geri ödeyin kapatıyorum, Kapanana kadar geçen sürede 12.90 euro fatura kestiler, benim şimdi bu adamlardan (geçen gün telefonda konuştum Almanya'ya gelince) 23 euro alacağım var tam olarak. O2 beni hayattan bezdirdi aman diyeyim. Her yere de yazacağım anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar