Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefon yardim

Kaish

Öne çıkan mesajlar

çok zayıf telefon ya ondan. mp3 player için değmez zira bit kadar ve ucuz playerlar var. oyun içinse oyunları çok güzel ama aletin kendisi oyunlar için uygun değil. kalın ve büyük side talking yüzünden konuşurken ramazan pidesi tutuyomuş gibi oluyosun tabak (kabak) gibi gösteriyo kendini hoş değil. ayrıca dayanıksız yani bendeki dayanmadı en azından :) qd de artırılmış ama aydınlatmasıda az. ekranı dar (yani standart ama oyun için dar). ama mp3 playerına laf yok ama qd de kalkmış stereo kullanamıyomuşsun radyoda yok //qd de

[Bu mesaj delikedi tarafından 14 Ekim 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
delikedi, 14 Ekim 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
çok zayıf telefon ya ondan. mp3 player için değmez zira bit kadar ve ucuz playerlar var. oyun içinse oyunları çok güzel ama aletin kendisi oyunlar için uygun değil. kalın ve büyük side talking yüzünden konuşurken ramazan pidesi tutuyomuş gibi oluyosun tabak (kabak) gibi gösteriyo kendini hoş değil. ayrıca dayanıksız yani bendeki dayanmadı en azından :) qd de artırılmış ama aydınlatmasıda az. ekranı dar (yani standart ama oyun için dar). ama mp3 playerına laf yok ama qd de kalkmış stereo kullanamıyomuşsun radyoda yok //qd de

[Bu mesaj delikedi tarafından 14 Ekim 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]

abi komedisin ramazan pidesi : Pp[signature][hline]İced Earth
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bende hazır böle bi topic varken bişey sorayım alakasız ama, bende samsung e710 var ve pcde usb kablo ile taktığım bi kızılötesi aygıtı var.şimdi ben bu aygıtı takıp telefonda kızılötesini etkinleştirdiğimde telefonu tanıyor ama ne bilg den telefona nede telefondan bilg e hiçbişey yüklenmiyor.benim asıl amacaım telefondaki fotoğrafları bilgisayara kaydetmek, mail olarak yollamayı denedim ama çok kontör gidiyor acaba bi bilgisi olan var mı kızılötesi ile fotoğrafları pcye atmak için ne yapabilirim?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

bende 3660 degil de 3650 vardi. sanirim sadece keyboard farki var, ben cok severek aldim 3650mi bence harika bi telefon, ozellikleri de cok iyi. tavsiye ederim ama haliyle biraz buyuk, birazcik da agir. 3660 da ayni onun boyutlarinda gerci biraz daha bekle biraz daha biriktir 6600 al derim, hazir fiyatlari da 650milyona kadar dusmusken.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...