Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 n gage Qd , n gage ,6230 veya 3660 alacam hangısını tavsı edersiniz bide 500 milyon gecmıyecek 6230 dusunuyorum o pahalı gercı ama 2 ay fln beklıycez heralde[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 6230[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 imzamın n-gage almayın diye değiştircem aslında :) qd yi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Eet 6230 güzel ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: delikedi, 14 Ekim 2004 21:34 tarihinde demiş ki: imzamın n-gage almayın diye değiştircem aslında :) qd yi bilmiyorum :)))))))) neden abi n gage de okadar kotu deilki[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 çok zayıf telefon ya ondan. mp3 player için değmez zira bit kadar ve ucuz playerlar var. oyun içinse oyunları çok güzel ama aletin kendisi oyunlar için uygun değil. kalın ve büyük side talking yüzünden konuşurken ramazan pidesi tutuyomuş gibi oluyosun tabak (kabak) gibi gösteriyo kendini hoş değil. ayrıca dayanıksız yani bendeki dayanmadı en azından :) qd de artırılmış ama aydınlatmasıda az. ekranı dar (yani standart ama oyun için dar). ama mp3 playerına laf yok ama qd de kalkmış stereo kullanamıyomuşsun radyoda yok //qd de [Bu mesaj delikedi tarafından 14 Ekim 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: delikedi, 14 Ekim 2004 21:42 tarihinde demiş ki: çok zayıf telefon ya ondan. mp3 player için değmez zira bit kadar ve ucuz playerlar var. oyun içinse oyunları çok güzel ama aletin kendisi oyunlar için uygun değil. kalın ve büyük side talking yüzünden konuşurken ramazan pidesi tutuyomuş gibi oluyosun tabak (kabak) gibi gösteriyo kendini hoş değil. ayrıca dayanıksız yani bendeki dayanmadı en azından :) qd de artırılmış ama aydınlatmasıda az. ekranı dar (yani standart ama oyun için dar). ama mp3 playerına laf yok ama qd de kalkmış stereo kullanamıyomuşsun radyoda yok //qd de [Bu mesaj delikedi tarafından 14 Ekim 2004 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] abi komedisin ramazan pidesi : Pp[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya arkadaşlar bende hazır böle bi topic varken bişey sorayım alakasız ama, bende samsung e710 var ve pcde usb kablo ile taktığım bi kızılötesi aygıtı var.şimdi ben bu aygıtı takıp telefonda kızılötesini etkinleştirdiğimde telefonu tanıyor ama ne bilg den telefona nede telefondan bilg e hiçbişey yüklenmiyor.benim asıl amacaım telefondaki fotoğrafları bilgisayara kaydetmek, mail olarak yollamayı denedim ama çok kontör gidiyor acaba bi bilgisi olan var mı kızılötesi ile fotoğrafları pcye atmak için ne yapabilirim?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 kiziltoesi varsa yolliyamazsin ancak baska blutooth lu telefona yollayip ordan bilgisayara yollarsin eger usp kablo cıkısı varsa telefonunda ozmn gonderebılırsın bılgısayara[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 6230 un ekranı küçük bitek o sorun biraz bence[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 canbir.. kızılötesiyle de yollarsın tel aldığında sana bir cd vermiş olmaları gerek.. gerçi netten de bulabilirsin kızılötesi için programlar var.. bilgden tele telden bilg e atabilirsin..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 T300 aldım hayatım kaydı telefon dünyasına küstüm o gün bugündür cep telefonları umurumda değil ama arkadaşta N Gage gördüm arkadaşın yorumu şuydu sadece oyun oynamak için aldım telefon olarak zaten bir şey beklemiyordum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 hmmmmm t 300 nasildi?[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 6230dan çok çok memnunum. Tek sıkıntısı pili biraz kısa ömürlü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bende 3660 degil de 3650 vardi. sanirim sadece keyboard farki var, ben cok severek aldim 3650mi bence harika bi telefon, ozellikleri de cok iyi. tavsiye ederim ama haliyle biraz buyuk, birazcik da agir. 3660 da ayni onun boyutlarinda gerci biraz daha bekle biraz daha biriktir 6600 al derim, hazir fiyatlari da 650milyona kadar dusmusken.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 n gage ler piyasadan kaldırıldı diye biliyorum...[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet ngage yok şu an heryer QD dolu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Qd b.k gıbı n-gage nın yanında bence n-gage ok ıstersen ozellıklerını karsılastırın[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar