Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Nasıl geçti sınav?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hobarey, 3 dakkada 500m koştum fds. 2 dakka falan geç kaldım SPS e ama baya güzeldi, iyi not alırım. Bakalım şimdi şu intibah ın son 30 sayfayı bitirmem lazım, onun sınavı var şimdi de[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Gözlerimin altı mosmor var ya yorgunluktan uykum bile yok.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 abi sonunda dilasub fatma ana ali falan hepsi ölüyo sonunda bi olay yok[signature][hline]Server is busy.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hay spoiler gibi :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hehe ben bir gecede Aşk-ı Memnu yu bitirmiştim valla, İntibah ı da bilemiyecem ama al birini vur ötekinedir herhalde. Neyse kolay gele penth[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ewt o irenç bi kitap.. - ne yapıyorsun ? - godoyu bekliyorum - hadi gidelim artık ??!!?? - olmaz godoyu bekliyorum. grr :D[signature][hline]kronik yorgun
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Toplu katliam oldu anasını satıyım. Yaşayan kalmadı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Penthesilea, 14 Ekim 2004 03:49 tarihinde demiş ki: Sayfa 55, Yorum 1 : Ali Bey ya gay ya mal. said: Penthesilea, 14 Ekim 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Hay spoiler gibi :) hmm :D[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Wispy, 14 Ekim 2004 13:57 tarihinde demiş ki: Hehe ben bir gecede Aşk-ı Memnu yu bitirmiştim valla, İntibah ı da bilemiyecem ama al birini vur ötekinedir herhalde. Neyse kolay gele penth Açıkcası inanmıyorum... Aşk-ı Memnu 500 sayfalık bir kitap... Bir gecede bitebileceğine inanmıyorum. İntibah biter ama dünyanın en sıkıcı, okuması en yorucu kitaplarından biri... Ben 1 günde okumuştum zorlana zorlana ama bir gecede çok zor... Gene de yapılabilinir. Ama Aşk-ı Memnu büyük bir yalandır bir gecede okumak...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Sorması ayıp ne hakla "yalandır" ifadesini kullanıyorsun çok merak ettim. Sen olağanüstü bir varlık mısın ki senin yapamayacağın hiç bir şeyi insanoğlu başaramasın bunu anlayamadım. 5 yaşından beri okuyorum, kimilerinin nefret ettiği bu eylemi severek icraa ediyorum ( Kendi seçtiğim kitaplarda özellikle ). O yüzden emin olmadığın konularda kesin, sivri ifadeler kullanma derim. Aşkı Memnuyu gece 11 den sabah 7 arası bir sürede okudum, tam olarak emin değilim kaç saatte okuduğumdan, o yüzden sivri ifadeler kullanmıyorum ki "yalan" olmasın.[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Tövbe estafurullah.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Tatlıya bağladık olayı, Türkçe'nin esnekliği sağolsun..[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Divin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: karpuz, 14 Ekim 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Açıkcası inanmıyorum... Aşk-ı Memnu 500 sayfalık bir kitap... Bir gecede bitebileceğine inanmıyorum. İntibah biter ama dünyanın en sıkıcı, okuması en yorucu kitaplarından biri... Ben 1 günde okumuştum zorlana zorlana ama bir gecede çok zor... Gene de yapılabilinir. Ama Aşk-ı Memnu büyük bir yalandır bir gecede okumak... Senin okuyamıyor olman yalan olması demek değil ki.. Ben saatte 100 - 110 sayfa arası okuyabliyorum mesela. Daha fazla yapabilenler de var... Hızlı okuma taktikleriyle intibah 2 saatten kısa zamanda çok rahat okunabilir.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ya olay yanlış anlaşılmadan kaynaklandı, bu yüzden başlayan bir polemiği devam ettirmek yersiz. Hızlı okuma teknikleri uçurur insanı ya 500 kelime dakikada yapabilirsiniz ( Ben yapamıyorum )[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ya ben ders calismanin gerekliligine pek fazla inandim ama ben kitap okumayi hic sevmem, turkcemde nadiren 3 genelde hep 2 olmustur ama bu kitabi oturdum tik tik tik okudum yani eglenceli degilde ama okurken sikilmadim adam quizi 8 sayfalik parcadan yapti 0 aldim genede bisey degismedi :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
sheref Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 1000 Sayfalık don quijote'un ingilizcesini 2 günde okudum a.k.a. rekor kırmak[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ari mayayi tek oturusta bitirdim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Öne çıkan mesajlar