Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Saat 3 te başlayıp İntibah Romanını Bitirebilir Misiniz?" Live Testing a.k.a Uyumak İstiyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hobarey, 3 dakkada 500m koştum fds.

2 dakka falan geç kaldım SPS e ama baya güzeldi, iyi not alırım.

Bakalım şimdi şu intibah ın son 30 sayfayı bitirmem lazım, onun sınavı var şimdi de[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Gözlerimin altı mosmor var ya yorgunluktan uykum bile yok.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
Hehe ben bir gecede Aşk-ı Memnu yu bitirmiştim valla, İntibah ı da bilemiyecem ama al birini vur ötekinedir herhalde.
Neyse kolay gele penth[signature][hline]
[/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken
İşime yaramaz.. Bana yaramaz..
Çünkü artık çok zor aşık olmak
Ama bir de olursam, bu son olacak [/b]
Mesaj tarihi:
Toplu katliam oldu anasını satıyım. Yaşayan kalmadı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 14 Ekim 2004 03:49 tarihinde demiş ki:
Sayfa 55,
Yorum 1 : Ali Bey ya gay ya mal.

said:
Penthesilea, 14 Ekim 2004 13:15 tarihinde demiş ki:
Hay spoiler gibi :)
hmm :D[signature][hline]Azmo demiş ki:
olm beckhama cok gulduk ondan oldu
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 14 Ekim 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
Hehe ben bir gecede Aşk-ı Memnu yu bitirmiştim valla, İntibah ı da bilemiyecem ama al birini vur ötekinedir herhalde.
Neyse kolay gele penth

Açıkcası inanmıyorum... Aşk-ı Memnu 500 sayfalık bir kitap... Bir gecede bitebileceğine inanmıyorum. İntibah biter ama dünyanın en sıkıcı, okuması en yorucu kitaplarından biri... Ben 1 günde okumuştum zorlana zorlana ama bir gecede çok zor... Gene de yapılabilinir. Ama Aşk-ı Memnu büyük bir yalandır bir gecede okumak...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Sorması ayıp ne hakla "yalandır" ifadesini kullanıyorsun çok merak ettim. Sen olağanüstü bir varlık mısın ki senin yapamayacağın hiç bir şeyi insanoğlu başaramasın bunu anlayamadım.
5 yaşından beri okuyorum, kimilerinin nefret ettiği bu eylemi severek icraa ediyorum ( Kendi seçtiğim kitaplarda özellikle ). O yüzden emin olmadığın konularda kesin, sivri ifadeler kullanma derim.
Aşkı Memnuyu gece 11 den sabah 7 arası bir sürede okudum, tam olarak emin değilim kaç saatte okuduğumdan, o yüzden sivri ifadeler kullanmıyorum ki "yalan" olmasın.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Tatlıya bağladık olayı, Türkçe'nin esnekliği sağolsun..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 14 Ekim 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
Açıkcası inanmıyorum... Aşk-ı Memnu 500 sayfalık bir kitap... Bir gecede bitebileceğine inanmıyorum. İntibah biter ama dünyanın en sıkıcı, okuması en yorucu kitaplarından biri... Ben 1 günde okumuştum zorlana zorlana ama bir gecede çok zor... Gene de yapılabilinir. Ama Aşk-ı Memnu büyük bir yalandır bir gecede okumak...

Senin okuyamıyor olman yalan olması demek değil ki.. Ben saatte 100 - 110 sayfa arası okuyabliyorum mesela. Daha fazla yapabilenler de var... Hızlı okuma taktikleriyle intibah 2 saatten kısa zamanda çok rahat okunabilir.
Mesaj tarihi:
Ya olay yanlış anlaşılmadan kaynaklandı, bu yüzden başlayan bir polemiği devam ettirmek yersiz.
Hızlı okuma teknikleri uçurur insanı ya 500 kelime dakikada yapabilirsiniz ( Ben yapamıyorum )[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya ben ders calismanin gerekliligine pek fazla inandim

ama ben kitap okumayi hic sevmem, turkcemde nadiren 3 genelde hep 2 olmustur

ama bu kitabi oturdum tik tik tik okudum yani eglenceli degilde ama okurken sikilmadim

adam quizi 8 sayfalik parcadan yapti 0 aldim genede bisey degismedi :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
  • Yeni Oluştur...