NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bir haftayı geçkin süredir kendimi halsiz ve soğuk hissediyorum ancak bir yandan da sıcak basıyor. Sanki bütün gün içip uyumamışım gibi. Sürekli eklemlerim ağrıyor romatizma ağrısı gibi. Neden oluyor acaba böyle çaresi nedir? Not: Doktora gidemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Theraflu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.aroma-pure.com/images/mandarin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Spor yap sağlıklı besine yüklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 BEL SOĞUKLUĞU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 NolaxThensbane said: Not: Doktora gidemiyorum acile git bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yok ya acile gitmem boşuna meşgule etmemek lazım milleti hem bakmazlar aile doktoru bedava sanırsam olmadı babamın adına giderim ancak vitamin kısmı mantıklı geldi..vitamin eksikliğini testle kontrol ettirme gibi birşey söz konusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kan tahliliyle anlasilir vitamin. B vitamini eksikligi belirtilerine benziyor sendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 capul said: Theraflu birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hamam + meyve suyu. dimes falan değil gerçek meyve suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gidip ben kan tahlili yaptırmak istiyorum desek yapar mı doktorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Büyük olasılık yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Derdini anlatinca direkt kan tahlilini dayiyorlar zaten. Vitamin vucutta depolanmadigindan bir zarari yok. Boyle bilindik bir alerjin falan yoksa deneyebilirsin kendince. Pharmaton gibi bir multivitamin alip gunde bir tane ic istersen. Ilk iki gun sabah aksam icebilirsin ama abartma tabi. Gunde 3 taneden sonra baya baya zehirlenme riskin var. Bir de bazi maddeler vucuttan kendiliginden atilmaz. Demir mesela. Doktorlar verirken evli misiniz ? diye sorar bazen. Hani yaziyorum ama sevisebileceksen yaziyorum gibisinden. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 di said: Bir de bazi maddeler vucuttan kendiliginden atilmaz. Demir mesela. Doktorlar verirken evli misiniz ? diye sorar bazen. Hani yaziyorum ama sevisebileceksen yaziyorum gibisinden. =) başka bir sebebi vardır, demirle sevişmenin alakasını bulamadım :) demirin fazlası atılır. ben hiç hayatımda demir zehirlenmesi görmedim (genetik hastalık hemakromatozis hariç) zaten bizim toplumun çoğu demir eks. anemisidir :) NolaxThensbane said: Bir haftayı geçkin süredir kendimi halsiz ve soğuk hissediyorum ancak bir yandan da sıcak basıyor. Sanki bütün gün içip uyumamışım gibi. Sürekli eklemlerim ağrıyor romatizma ağrısı gibi. Neden oluyor acaba böyle çaresi nedir? Not: Doktora gidemiyorum viral bir enfeksiyon geçiriyosun muhtemelen, üşüme, sıcak basması ve eklem ağrısı hatta kas ağrıları tipiktir. burnun akmayabilir, öksürük boğaz ağrısı olmayabilir veya ileri günler de bunlar da eklenir. benim tavsiyem bol su iç(veya sıcak içecekler) + vitamin takviyesi. 7-10 gün içinde eklem ağrıların ve üşümelerin geçmezse doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 mardox said: başka bir sebebi vardır, demirle sevişmenin alakasını bulamadım :) demirin fazlası atılır. ben hiç hayatımda demir zehirlenmesi görmedim (genetik hastalık hemakromatozis hariç) zaten bizim toplumun çoğu demir eks. anemisidir :) Abi demir degilse de demirle ilgili birsey. Ferritin olabilir belki bir ihtimal ama emin degilim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ferro krom var, o eksiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vitamin takviyesi alayım öncelikle sonra vakit bulduğum ara gideyim aile doktoruna test istiyeyim çok sinir bozucu bir hal almaya başladı bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Masaj salonuna git mutlu ayrilirsin iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar