Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion Rise Lejyon Başlığı


Kuchiki

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle biraz kendimden bahsetmem gerekirse;
MMORPG oyunlara yaklaşık 14 sene önce Ultima Online ile başladım ve o günden beri neredeyse oynadığım tek oyun türü oldu benim için. Piyasa da oynamadığım bir MMORPG yok ve her oynadığım oyunda hem bulunduğum takım ile hem kendim olarak iyi bir yerlere gelmek istemişimdir. Genel olarak core oyuncuyum ve aynı ortamda bulunduğum insanlardan da bunu beklerim. Örnek vermek gerekirse; Bir boss u kesmeyi deniyorsak, ama beceremeyip durum sürekli wipe ile bitiyorsa bir kaç denemeden sonra bırakmam. Gerekirse saatlerce, tüm gece boyu kesene kadar uğraşırım. Tabi sadece PvE değil, PvP konusunda da aynı durum söz konusudur, amacım her zaman en iyiler arasında olmaktır.
Neyse kendimden bahsetme kısmını fazla uzatmadan kapatayım. Bunları sadece nasıl düşündüğümü ve çevremdeki insanlarında nasıl düşünmesini istediğimi belirtmek için yazdım.

Aion Rise' a gelirsek;
Aion Rise EU Perento Elyos tarafında yeni bir lejyondur. Oyun ilk çıktığından beri oynayan kişiler olarak Perento Asmo tarafını bir kaç arkadaş olarak bırakıp uzun yıllar emek harcadığımız char larımızı silerek Elyos tarafına geçmiş bulunmaktayız. Şuan da oyuncu sayımız çok fazla değil elbette. Aramıza katılacak daha pek çok arkadaşımız bulunmakta ve Şubat ayında F2P ile oyuna dönecek/başlayacak arkadaşımızda var.
Amacımız: End Game de birlikte eğlenerek, sorunsuz bir şekilde bir şeyler başarmaktır. Daha önce Asmo tarafında bulunduğum bir lejyon da yaşanan bazı durumlardan dolayı 4-5 ay oyunu bırakmıştım. Fakat piyasa da şuan da oynanabilecek daha iyi bir MMORPG alternatifi olmadığı için tekrardan başladım ve bu sefer gereksiz muhabbetleri, lejyon bilinci, yeterli MMORPG bilgisi olmayan insanlarla oynamak istemediğim için Aion Rise lejyonunu kurdum. Sağolsun bazı eski oyuncu arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı ve 2-2.5 senelik emeklerini umursamadan karakterini silip bana katıldılar.
Şuan tabi ki her türlü sınıfa kapımız açıktır. Eğer sizde farklılık arıyor, oyuna yeni başlıyor yada yardımsever ve bilinçli bir şekilde bir şeyler başarmak istiyorsanız bize katılabilirsiniz. Oyun içerisinden bana (Kevashe) mesaj atarsanız konuşabiliriz. Herkese iyi oyunlar dilerim.

Lejyon Sitesi: www.aion-rise.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...