visual Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Account'larda bulunan bir account'u sildiğimizde , sphere'i açıp ve save aldıktan sonra oyun içinde o accounta ait karakter siliniyor buraya kadar tamam. Fakat save klasöründe world ve char dosyasında hala o account'a ait karakter ve karaktere ait itemler duruyor. İstediğim account'dan sildiğimde save dosyasındada silinmesi. Umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Oyun içinden sil accountu. .serv.account ? yazarsan komutlari gorebilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 karakter demek istemis sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 save oyle silinmez karaktere ait itemler gitmez save atıldıkça gerilere atacak savede gitmeme sebebi ise sonuçta geçmişti o char vardı saveleri geri alacak olsan o karakterde geri gelecek. bunun için sen saveleri kendin sil gitsin :) fake seziyor insan fakee ah ahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visual Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Oyun içinden account u silince ona baglı karakterlerinde silinmesi gerekiyor. Oda olmadi oyunda .goname ile karateri bulur .remove 1 yaparsın :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 cozum : alt + f 4 / lol[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 alt/f4 en iyisi :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visual Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Hallettim sağolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Save'leri silmek en mantıklısı bencede..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 En iyisi sen bi emülatör yaz karakterleri başka dosyaya bankaları başka dosyaya başıboş itemları ayrı dosyaya vs. kaydetsin kolaylık olur silerken[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Doruk arkadaşa zahmet olmasın sen yazda gönderiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visual Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Xharloan , bana zahmet sana eziyet olmaması için sen iyisimi zahmetide eziyetide bırak insanlar kendileri belirtsinler. Hem ben zaten sorunumu kendi içimde çözdüm bunuda belirttim , daha laf sokmanın ne alemi var nede anlamı. Yeri geldiğinde susmasını bilelim saygısızlık etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar