oldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Cocuklugumuzun Grubu Grup Vitaminin üyesi Gökhan Semiz bugün vefat etmiş o günden beridir. Grup vitamin dileyemiyorum. Gülmek için dinledigin bir sarkı da hüzünlenmek acı oluyor. Wikipedia Biyografi İlk müzik çalışmalarını beş yaşında evlerindeki kırkbeşliklerde Barış Manço'ya karaoke yaparak başladı. Çok geçmeden, çocuk yaşlarında eline ilk gitarını aldı. Barış Manço'ların Cem Karaca'ların Erkin Koray'ların müziğiyle gençlik yıllarını geçirirken Heavy Metal müziği keşfetti. Iron Maiden ve Metallica'yla başlayan yolculuğunda, Judas Priest ve Dio'nun fanatiği haline geldi. Lise çağlarında mahallesinden arkadaşlarıyla ilk ciddi gruplarının kurulması da bu dönemdedir. "Blasphemous" adlı gruplarıyla cover calışmalarına başladılar ve kendi şarkılarını yapmaya başladıklarında artık Gülhane konserlerinde baş gösteriyorlardı. Ara sıra düğünlerde çalarak pratik yapıyorlar ve para kazanıyorlardı. Derken lise bitiyor ve üniversite için seçim yapması gerekiyordu. Kararını verdi ve konservatuara gidip sınav belgelerini aldı. Ailesi onu seviyor ve destekliyordu. Sınavı kazandı. Daha sonra Grup Vitamin ile birlikte kendini Türkiye'deki her kesime sevdirdi. Emrah Anul ve Selçuk Aksoy ile seslendirdiği sözleri kendine müziği Tolga Sünter'e ait Takmayacaksın jingle'ı ile yılın en iyi reklam müziği ödülü (Kristal Elma) aldı. 1990 yılında Uğur Uludağ ile birlikte Espri Standartları Enstitüsü Kurumu tiyatro topluluğunu kurdu. 1997 yılında her zaman yapmak istediği rock ağırlıklı olan İnan ki Teksin solo albümünü çıkardı. 1998 yılının başında bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Mezarı İstanbul Güngören Köyiçi Mezarlığı'ndadır. http://www.youtube.com/watch?v=9c7f3qGKi-I http://www.youtube.com/watch?v=MoyLuusenHw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=80QWi-rtsl4 http://www.youtube.com/watch?v=gCCWoWcmvjc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 adam yaşarken gayet eğlenmiş, eğlendirmiş. ben böyle olsam arkamdan öldü adam ya diye üzülenlere gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Adamlar şimdi olsalardı güzel malzeme çıkardı böyle bi müzik ortamından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Sarki sozlerini tuvalette yaziyorum deyip super kapak yapardi da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Güzel gruptu,zevkle dinleniyordu o zamanlar.. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Distortion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bu başlığı açtığın için teşekkür ederim çünkü unutulmaya yüz tutmuş olan çok sevdiğim bir müzisyeni yeniden hatırladım.. Gökhan Semiz' i çok genç kaybettik..O ölünce Grup Vitamin' de bitti zaten. O zeki mizah anlayışıyla "birlikte eğlenemeyen insanlar, beraber bir gelecek kuramazlar" düşüncesiyle grubunu götürüyordu.. Kaldı ki Grup Vitamin' den sonra öyle bir müzik yapan birileri çıkmadı. Ayrıca Çalgı Çengi filminde de Gökhan Semiz' e bir atıf vardır. Filmin sonunda da Gökhan Semiz' in ismi geçer. Saygıyla anıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 çocukluğumdan hatırladığım çocuğu esprinin sonradan grup vitamin şarkısı olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 amanin yeni görüyorum ben bunu . haberlerde de rastlamadım hiç. çok üzüldüm :( huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 la bu adam yeni ölmedi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çok iyilerdi, şimdi olsalar süper malzeme çıkartırlardı valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ilkokulumun en zevkli yanı grup vitaminin varolmasıydı. türkiş kovboylar felan ne güzel şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar