Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FNATIC yeni oyuncusu açıklanıyor

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Moon'un geride olması sadece algı meselesi. Girdiği neredeyse bütün turnuvalarda başarılı oldu. En son da MC'nin oldğu ve Çin'de düzenlenen bir turnuvayı kazanmıştı. Bir de bunları aynı zamanda WC3 oynayarak yaptı. Uzun zamandır ortalıklarda görünmediği için sanki kötü bir oyuncu olduğu algısı oluşmuş. Eğer son girdiği turnuvalardan bu yana gerilemediyse oyunu iyi Code A ya da kötü Code S seviyesinde bir oyuncu. Fnatic'in şu an açık ara en iyi oyuncusu olduğu için de kötü bir seçim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Uzun zamandır ortalıklarda görünmediği için sanki kötü bir oyuncu olduğu algısı oluşmuş. Eğer son girdiği turnuvalardan bu yana gerilemediyse.....

İyi oyuncu olabilir ama bende bunu diyorum... Onca zaman ortalıkta yok, eğer gizliden gizliye antreman yapmıyorsa tekrar ediyorum işi zor. Yoksa Moon gibi bir adama kötü demek zaten haddimize değil...
Sosyal ağlarda paylaş

ben izlerken baya baya zayıf bir oyuncuydu. wc'den gelen default bütün kusurları içeriyor oyunu. arada değişik hareketler denemesi kendisine olan saygımızı arttırıyor; ki kore dışında iş de yapacak bir adam.

bu arada sk ve fnatic yabancı takımlar için fantastik sayılabilecek transferler yapıyorlar. kore'ye falan mı gidiyorlar, ne iş?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...