meek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 selamlar benim çok merak ettiğim bir kaç soru var. umarım yardımcı olabilirsiniz. üç gün önce kırk günlük bir kedi aldık. ve evde bakacağız aşılarına başlandı ama veterinerimiz bize kuru mamadan başka yiyecek vermeyin normal yemeğe alıştırmayın dedi. ama ben geçmiştede kedi besledim ve atıyorum pişmiş et pilavdı süttü ona zarar vermeyecek şeyler yedirdim ve gayet güzel parlak parlak tüylü takılıyorlar. tek fark bahçeli evdi,kısacası kedime atıyorum azcıkda olsa ton balığı versem ekmek versem apartman kedisi olacağı için yanlış mı olur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bişey olmaz ya. aç kalınca herşeyi yiyolar. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Fazla şımartma ya, bizimki somondan başka bişi yemez oldu. Kıyamıyorum da anasını satayım bildiğin giriyo her markete girdiğimde. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Kediye bişey olmaz da yüzsüzlük yapıp mamaya burun kıvırabiliyolar öyle yaptığın zaman. Alışırsa sürekli et, tavuk, balık filan isteyebilir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yanlış olmaz. ekmek zararlı diye biliyorum ama, kuru mamanın yanısıra yağsız ton balığı (light olanları), yağsız beyaz ya da kırmızı et vermenin bir zararı yok. bizimkilerin her daim kuru mamaları duruyor tabaklarında. onun dışında gün aşırı, akşamları balık et v.s veriyoruz. sırf kuru mama kedinin doğasına aykırı bence, yazık yani hayvana. arada yoğurt, yağsız tuzsuz beyaz peynir de deneyebilirsin. sütü 2-3 günde ya da haftada 1 vermekte yarar var, çok sık verilmesini önermiyorlar. ha arada yumurta sarısı da verilebilir fazla katı olmaması koşuluyla. edit: kuru mama dışındaki yiyecekleri az vermekte yarar var. örneğin ton balığı verilecekse küçük kutunun 1/3 ü olmadı yarısı, yumurta sarısının en fazla yarısı gibi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ShadowFury said: Kediye bişey olmaz da yüzsüzlük yapıp mamaya burun kıvırabiliyolar öyle yaptığın zaman. Alışırsa sürekli et, tavuk, balık filan isteyebilir. yok bizimkiler kuru mamayı gayet iyi yiyor gün aşırı yukarıda saydıklarımdam verdiğimiz halde. şımarmadılar yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kedi abi bu aç bıraksan sagdan soldan fare bulur onu yer düsünmeye gerek yok ver gitsin ne varsa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 idilik beni kedi olarak alsana Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 albümde ki olayi görseydi kosorak kacardi. yazik nereye geldiginin farkinda degil. barinaktan mi aldin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.