Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pacth Cekilmiyor Why???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S.a ;

Arkadaslar Bu PActh cekemiyorum ya internet baglantın yok diyor yada baslıyor ceker gibi oluyor ve eror veriyor Ne yapsam işlemedi. Format Dahi attım acaba bu aralar bir sorun mu var?
Mesaj tarihi:
Hocam 128 Cablo kullanıyorum ancak Nedense Bİr ip yazıyor ve baglanamıyor. İnternet Baglantısı yada dedigim gibi Ok ve Cancel Dugmerleri yanıyor . Ya ben bişiler duymuştum turkiyenin dış baglantılarında sorunlar var diye bu ne kadar dogru bilmiyorum ama.
  • Admin
Mesaj tarihi:
cekerken client error veriyor ise uo yu sıfırdan kur ve dierk patch e tıkla
pcnde başka biyerdede uo kurulu olmasın mümkünse

ama bi hata vermeyip sırf ip ye baglanamıyor ise ozaman türkiyenin avrupa-amerika cıkıslarındaki sorundan kaynaklanıyordur
şuan kopma deil ama aşırı yavaşlama var
google ı bile kaç saatte açıyo:)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Mesaj tarihi:
A.s ; :D

Arkadaslar Bu PActh cekemiyorum (nie lo) ya internet baglantın yok diyor (bak sen) yada baslıyor ceker gibi oluyor ve EROL veriyor( yeniomu, bu erol? ) Ne yapsam işlemedi.(TÜH.) Format Dahi attım acaba bu aralar bir sorun mu var? (Sorundan bol ne var? )

fiberoptik kablo kopmush, :D denizin altındaki. 1-2 haftaya kadar olcakmıs, telekom öle dior .

[Bu mesaj Skymaster tarafından 24 May 2003 13:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konuyu saptırıcam biraz:
1-google'a girerken google.com'dan diil google.com.tr'den girin orası normal açılıyo..
2-patch'di onlar en son bıraktıımda pacth diil..

dikkatimi çekti.. duramadım kefallemeden[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
  • Yeni Oluştur...