vinc3nzo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 S.a ; Arkadaslar Bu PActh cekemiyorum ya internet baglantın yok diyor yada baslıyor ceker gibi oluyor ve eror veriyor Ne yapsam işlemedi. Format Dahi attım acaba bu aralar bir sorun mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 "C:Program FilesUltima Onlinepatch" klasorun bos degilse, patch klasorunu bosalt ve tekrar dene.. sanirim ilk patchinde kucuk bi hata olmus..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33387 Bunlan ilgili olabilir.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinc3nzo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Hocam 128 Cablo kullanıyorum ancak Nedense Bİr ip yazıyor ve baglanamıyor. İnternet Baglantısı yada dedigim gibi Ok ve Cancel Dugmerleri yanıyor . Ya ben bişiler duymuştum turkiyenin dış baglantılarında sorunlar var diye bu ne kadar dogru bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 cekerken client error veriyor ise uo yu sıfırdan kur ve dierk patch e tıkla pcnde başka biyerdede uo kurulu olmasın mümkünse ama bi hata vermeyip sırf ip ye baglanamıyor ise ozaman türkiyenin avrupa-amerika cıkıslarındaki sorundan kaynaklanıyordur şuan kopma deil ama aşırı yavaşlama var google ı bile kaç saatte açıyo:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=33387 Virusun dedigi gibi problem turk telekom ile ilgili.. Simdi bende denedim patch'i baglanti hatasi veriyor. Senin yapacagin tek sey var; Turk Telekom'un bu problemi biran once cozmesini beklemek..(icimden bir ses cok beklersin diyor ama neyse..) :D[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Pacth Why? why why why why why why why why why why why why pacth pacth pacth pacth pacth pacth pacth pacth pacth tihis is why? pacth wıhay? :D[hline]ASDASDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 A.s ; :D Arkadaslar Bu PActh cekemiyorum (nie lo) ya internet baglantın yok diyor (bak sen) yada baslıyor ceker gibi oluyor ve EROL veriyor( yeniomu, bu erol? ) Ne yapsam işlemedi.(TÜH.) Format Dahi attım acaba bu aralar bir sorun mu var? (Sorundan bol ne var? ) fiberoptik kablo kopmush, :D denizin altındaki. 1-2 haftaya kadar olcakmıs, telekom öle dior . [Bu mesaj Skymaster tarafından 24 May 2003 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 konuyu saptırıcam biraz: 1-google'a girerken google.com'dan diil google.com.tr'den girin orası normal açılıyo.. 2-patch'di onlar en son bıraktıımda pacth diil.. dikkatimi çekti.. duramadım kefallemeden[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 UO'yu yüklerken REGULAR olarak yüklemeniz gerekiyordu...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar