Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAUEHAUEHAUHEUAHU ulan valla çok güldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Phyx said: macta toplam 30 sutumuz oldugunun farkinda misin? manisanin kaleyi bulan tek sutu gol oldu. berabere kalsak sanssizlik olurdu atsaydınız o zaman birader. afrikadan konternyla izmşir limanına gelen zencileri toplamıcaksın o zaman forvete.. alex ine iyi bakıcaksın. gökhan gönül zaten formda değil sen bu işi caner ve stoch gibi alex kadar yeteneksiz adamlara bıraksırsan böle kıvranırsın.. lefter'in ruhu falan yetişti işte son dk sanrımr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 e attik zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 fikirlerin saçma olabilir de ırkçılığı git evinde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 abaw çok fena bi kafa yaşıyo arkadaş :D ulan tamam futboldan anlamıyosun onu anladık , bari maçın özetini merak edipte bi izle be adam.trabzon-bjk-gs ve öteki kulüplerin maçlarını bile her hafta izlemeye çalışıyorum ona rağmen giripte rakip takımın forumlarına tek kelime yazmıyorum sırf polemiğe girmemek için , sen bu maçları izlemeden nasıl böyle götünden yorum sıkabiliyosun kim veriyo bu hakkı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 benim kadar fener haterı olmaz ama şu maç fenerin hakkıydı. aslında caner denyosunun hakkıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar