Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok

demiş ya şıpsevdiyim diye, bide 3 senedir boş geçmemiş o yüzden bu senede 14 şubatı solo geçirmemek için kasıyo.

bu olayı kızlar bilmiyo tabi, sanıyolarki çocuk benim için yanıp tutuşuyo, aslında tutuştuğu şey 3cm çapında falan ötesi yok yani.
Mesaj tarihi:
neden, "biz genişiz", "biz değer veririz", "biz sevişmek için sevgili yapmayız", "biz severiz sevişme amacı gütmeyiz" falan gibi çıkarımlar çıkıyor bazılarınızın söylemlerinde.

her erkek sevişmek ister arkadaş. o yüzden, "3 cm çapında röröör" yazmanın bir esprisi yok, herkeste var o durum yani.

hadi şimdi çıkın "benim için seks ikinci plandır ve hayatımın her döneminde böyle olmuştur" diyin. buyrun
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

neden, "biz genişiz", "biz değer veririz", "biz sevişmek için sevgili yapmayız", "biz severiz sevişme amacı gütmeyiz" falan gibi çıkarımlar çıkıyor bazılarınızın söylemlerinde.

her erkek sevişmek ister arkadaş. o yüzden, "3 cm çapında röröör" yazmanın bir esprisi yok, herkeste var o durum yani.

hadi şimdi çıkın "benim için seks ikinci plandır ve hayatımın her döneminde böyle olmuştur" diyin. buyrun

genellemesiyle meydan okumasıyla her şeyiyle bir liseli postu olmuş
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

önce sen foto koy
forumlarda yazı haricinde kişinin bir şeyler ifşa etmesi, hem de çok fazla kişisel şeyler yazdıktan sonra bunu yapması pek kolay olmayabiliyor. misal jaffa ses koymayacak. sana foto koy deseler, sen de koymazdın.
  • Yeni Oluştur...