forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 faydalı icatlar mıdır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 iyi çamaışırları asayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Sürekli çamaşır yıkıyorsan ve kurutmada ciddi problem yaşıyorsan gayet faydalı bir icattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 icadın hasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 evinde güneş alan çok yer yoksa balkonlar vs yararlı bir icat ancak tek dezavantajı çamaşırları çabuk yıpratması.. .en sevdiğin t-shirtü gömleği kurutmaya atmak istemeyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 on numara bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 mükemmel bişey 2 yıldır kaldıgım yerlerde var ütü derdim filan yok anca çok çetrefilli şeylerde onun dışında ütülü gibi veriyo herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://www.itusozluk.com/image/camasir-askisi_167621.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Kurutucu = Renk Soldurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 2010 yılında çamaşır makinesi yenilediğimizde yanında verdiler ama 4 saatte falan kurutuyor baya gürültülü çalışıyor yani tavsiye etmem balkonun falan yokmu as kurusun sdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kurutucu var , kurutucu var. evde o kadar elektronik aletin icinde olmasa kafayi yiyecegim cihazlarda basi ceker muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 evin içine asıyorum zaten de kombili eve geçince kurumuyorlar eski merkzi kaloriferlide bütün odalar çamaşır kurutma makinasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 annemlerin evinde var; 1.5 saatte ütü gerektirmeyecek şekilde veriyor çamaşırları. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ev tipi makineler nasıldır o konuda bilemiyorum, ama çamaşırhane gibi yerlerde kullandığım hayvan gibi makineler giysilerin ömrünü kısaltıyo baya. öte yandan oldukça pratik, hem zaman kazandırıyo hem de ütülü gibi çıkarıyo gerçekten. yine de yerin varsa asmak daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 giysileri xx-small yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ütü nasıl gerekmiyor ya anlamadım ben onu jilet gibi verebiliyor mu gömleği? pantulda iz çıkarabiliyor mu veya döne döne kurutmuyor mu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 pantolon ve gomlekleri utulememe utopyasindan vazgecin. sadece utulenebilirligi kolaylastiriyor. onun disinda tshirtler, trikolar ivir zivir sicak sicak duzgun katlaninca bir daha utu istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hmm anladım gömlek pantula bi etkisi yok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 beko vardı bizde 20 yıldır kullanılan. kayışı koptu ve bulunamıyor aynı kayıştan, yoksa sapasağlam motoru falan. 1 yıldır duruyor öyle. çamaşırın miktarına göre en çok 1-1.5 saatte kurutuyordu. bir de kullanma kılavuzunda, çamaşır makinesinde yıkanabilen her çamaşırın kurutulabileceği yazıyordu. dolayısıyla yıkadığımız her şeyi makinede kurutuyorduk. hiç bir çamaşır kurutma nedeniyle küçülmedi, solmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 3.5-4 saatte kurutuyor çok ses yapıyor baya bi elektrik harcıyor renkler solabiliyor. ama ütü miktarını azaltıyor doldurup boşaltmasınada üşeniyorum o kadar yerleştirene kadar askılığa atıyorum orda kuruyorlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 paticik ahalisi ne anlar kurutma makinesinden :). Valide aldı bir süre önce, gittim ona sordum şimdi, kurutma makinesi olmadan yaşanmazmış dedi. Case closed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bu kadar makine mühendisinin ve eğitimini alanın olduğu forumda "makina" diye başlık açmak... cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 üniversitelerin bile zaman zaman "makina" olarak kullandığı bi dünyada topik başlığına takılmak...cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 zaman zaman değil baya bölüm sayfalarında bile makina mühendisliği yazıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar