Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çamaşır kurutma makinası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evinde güneş alan çok yer yoksa balkonlar vs yararlı bir icat ancak tek dezavantajı çamaşırları çabuk yıpratması..
.en sevdiğin t-shirtü gömleği kurutmaya atmak istemeyebilirsin
Mesaj tarihi:
2010 yılında çamaşır makinesi yenilediğimizde yanında verdiler ama 4 saatte falan kurutuyor baya gürültülü çalışıyor yani tavsiye etmem balkonun falan yokmu as kurusun sdfga
Mesaj tarihi:
ev tipi makineler nasıldır o konuda bilemiyorum, ama çamaşırhane gibi yerlerde kullandığım hayvan gibi makineler giysilerin ömrünü kısaltıyo baya.
öte yandan oldukça pratik, hem zaman kazandırıyo hem de ütülü gibi çıkarıyo gerçekten.
yine de yerin varsa asmak daha iyi bence.
Mesaj tarihi:
pantolon ve gomlekleri utulememe utopyasindan vazgecin.
sadece utulenebilirligi kolaylastiriyor.

onun disinda tshirtler, trikolar ivir zivir sicak sicak duzgun katlaninca bir daha utu istemiyor.
Mesaj tarihi:
beko vardı bizde 20 yıldır kullanılan. kayışı koptu ve bulunamıyor aynı kayıştan, yoksa sapasağlam motoru falan. 1 yıldır duruyor öyle. çamaşırın miktarına göre en çok 1-1.5 saatte kurutuyordu. bir de kullanma kılavuzunda, çamaşır makinesinde yıkanabilen her çamaşırın kurutulabileceği yazıyordu. dolayısıyla yıkadığımız her şeyi makinede kurutuyorduk. hiç bir çamaşır kurutma nedeniyle küçülmedi, solmadı.
Mesaj tarihi:
3.5-4 saatte kurutuyor çok ses yapıyor baya bi elektrik harcıyor renkler solabiliyor.
ama ütü miktarını azaltıyor doldurup boşaltmasınada üşeniyorum o kadar yerleştirene kadar askılığa atıyorum orda kuruyorlar =P
  • Yeni Oluştur...