Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TFOj7yretLY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 off ahahaha böyle bi olay hatırlıyodum ama hazan kabzenin yaptığını hatırlayamamıştım tipe bak ya dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kaç maçtır o şapkayı orda gezdiriyo acep (futboldan hiç anlamam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 adam galatasaray'da ilk 11 çıkmış, hala adeta babasından sigara saklayan bir velet. sonra da neden ben kadro dışı kaldım, neden beni ruslara sattınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 sabi tekmelik zaten yeterşinc ekısıtlayıcı rahatsız eidci bidsi orda bide sapkayla nasıl kosuyomus o herşf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şapkayı onun değil taraftarların çıkarması gerekiyordu yalnız assdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar