Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben de ortaokul basinda "Niye 100 degil de 95" gibi seyler duydum babamdan; cozumu ust uste bir kac farkli dersten 40-50 alip beklentiyi dusurmekte buldum. Ondan sonra hep kucuk seylerle mutlu olabildiler :D
Mesaj tarihi:
said:

teyzemin oğlu bundan 10-12 sene önce ilk 10'da istanbul erkek lisesini kazanıp ordan yine dereceyle boğaziçi endüstri müh.'e girdi ve bir kaç sene siemenste sağlam bir mevkide çalışıp işi beğenmediği için ayrıldı ve kendi işini kurdu...

valide hanımdan neler çektiğimi az çok tahmin edebilirsiniz =)

amcaoglum için bende boyleydım galiba lan. ama o da çok fazla okuzdu benim çok fazla iyi olmamdan ziyade. asdf. yani belki de anneler haklıdır bazen? dinlemek lazım.
Mesaj tarihi:
Benim kuzenim 5 sene amerikada yaşadı buraya geri döndügünde hangi liseydi şimdi unuttum iyi bir liseye direk yazdırdılar. İngilizcesi çok muhteşem deniliyordu. ÖSS sırasında nasıl gaza gelmişsem burs aldım yabancı dilden girip.

Yani sizi rezilde eder vezirde böyle örnekler. Bulun tek güzel taraflarını o tarafı yokedecek kadar çalışın sizde. Kız marmarada çizim yapıyor ve açıkcası ben çok begeniyorum çizimlerini gerçekten çok başarılılar fakat o ara o tarafını örnek vermiyordu annem. Deseydi bak ne güzel çizim yapıyor şimdi ingilizce konuşamıyor fakat çizim yapabiliyor olurdum.
  • Yeni Oluştur...