Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Evet bursaya ilk sağlam kar yağmış bulundu,bende 19luk csl jantlar ile dışarda bulunmuş bulundum -cümleye bak oha- zar zor kaydıra kaydıra geldik evimize çok şükür,arka lastikler değişsin jantkapaklılar takılsın. Umarım kazasız bir kış geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 istanbul kar kar deyıp bagırınıp duruyorlar anca c.tesı gunu gorduk ıkı damla aracların ustu tutmadı bıle .Ptesı saat 09,39 ıtıbarı ıle hava soguk ama gunes var ıstanbulda peh bu senede mantara bagladı metorolojı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tropikal iklimciler gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 olm bursa'da kar yok diyolar. amacınız ne lan sizin?!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Topici açtığım gün deli vardı kar,baya kazalar olmuş sanırım heryerde ambulans vardı ama sonra hiç yağmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 o zaman 19luk csl jantlarimizi geri takabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Evet bursaya ilk sağlam kar yağmış bulundu,bende 19luk csl jantlar ile dışarda bulunmuş bulundum -cümleye bak oha- zar zor kaydıra kaydıra geldik evimize çok şükür,arka lastikler değişsin jantkapaklılar takılsın. Umarım kazasız bir kış geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Lafımı gerı aldım saat 17,28 ıtıbarı ıle :) guzel guzel yagıyor bereket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Selam, Hatta bizim peder Çavuşbaşı mevkiinde benim eşşek ile yoldan çıkıp sağ tarafı vurmuş durumda an itibariyle :) Çekici yolladım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 =/ geçmiş olsun çok bi hasar yoktur umarım. İzmit merkezde daha bir şey yok öyle yağsam mı yağmasam mı diye düşünüyor. Hoş 2 gün sonra Kırklareli'ne gideceğim bakalım oraları nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Selam, Çekici getirsin göreceğiz hasarı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 genis lastiklerle fıtı fıtı patinajla cebelleşirken yanımdan 175 lastik hyundailer noel baba gibi geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 synthesizer şukuladım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Selam, İnce taban+kar lastiği her zaman için en güzel kombinasyon oluyor. Sanırım çelik jant seti alacağım kışa özel :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Selam, -Ön sol teker ve jant kullanılamaz durumda -Ön sol salıncak paramparça -Direksiyon kutusu hasarlı -Sol ön far ve çamurluk, ön tampon, kaput hasarlı -ECU ve sigorta kutusu hasarlı -Çamurluğu destekleyen üst şase parçası yamuk -Sol arka fren lambası hasarlı -Arka tampon soldan darbeli, delinmiş Ön sol kapı, arka sağ çamurluk ve bagaj kapağında hiç hasar yok :) Çamurluğa bir şey olmamış olması en sevindiğim nokta; zira diğerleri hep cıvata ile bağlanmış parçalar. Kazaya ilişkin küçük bir rapor yazıp sigorta firmasına yollayacağım, sanırım yarın falan eksper gelir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 maşallah:) geçmiş olsun... kar lastiği almaya fln gerek yok bence zaten trafik felç olduğundan biyere gidemion :D(tabi istanbul için:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 geçmiş olsun paramecium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 gecmis olsun, baya hasar olmus gene, nese baba da sorun yoksa np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Selam, Sağlık açısından gayet problemsiz bir kaza. Sol farı da benim değiştirmem gerekecek zira sağ far yeni olunca ton farkı oluşacak : Eksper saat 16:00 gibi gelip bakmış araca, parça listesi istemiş. Fazla hızlı oldu süreç. Yazın bir 207'nin üstüne çıkarak ezdiğim sağ arka çamurluğumu da yaptırırım artık :P Sabah taksiciden duyduğum ve dumur olduğum cümle; 'Yeni nesil arçların hepsi kaza yapar zira ABS bir tutuyor bir tutmuyor. En ufak basmada tak tak tak... e böyle yapınca da fren tutmuyor'. Adam ABS'nin amacını kavrayamamış :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 taksici sasirmis, sen fren pedalini pompalamaya devam et abi deseydin. cok gecmis olsun bu arada, surecin hizli ilerledigine sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Selam Paramecium. Geçmiş olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 geçmiş olsun paramecıum cana gelmesin dostum boşver ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 geçmiş olsun para, cana geliceğine mala gelsin dicem ama,cana gelmicek bir kazada mala gelmesi üzüyor insanı (cümleyi anlayana kar lastikleri %20 indirimli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Selam, Arkada depoda 215/55R16 Michelin kar lastikleri var. En azından onları kullanayım :P Tabi araç toplandıktan sonra. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Geçmiş olsun diyorum ben de. Pek büyütülüp kahrolunacak bir olay yok herhalde. Özeniyorum kar lastiğine ben de zaman zaman ama benim için ihtiyaç dışı gibi gözüküyor. ABS'nin bir tutup bir tutmaması: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar