BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hele hele bugün ve yarın adsl ile herhangi bir şey indirmeyi unutun derim, çok berbat şu anda, paticik süper ama yurtdışı bitik, 10 mb patch indiremedim 1 saattir (daoc için)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya biz girelim de open beta başlasın da herkese dağıtırız oyunu o sorun değil zaten millet birbirinden alır en kotu...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi düşünün us beta dl edıcektım 2 gun makına full acıktı hıc dokunmadım ve sadece 500 mb dl edebıldım sonunda sınırden bıraktım yanı torrent ıle tr dekı adsl ımkansız yanı upload zaten sıfır vala ındırene buyuk sabır ama sole 2 mbit ıle delı gıbı alıyorsun o baska :D yanı delı gıbı derken 25 ıle fılan oda[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu world of warcraftın downloaderı zaten bi sorunluymuş heralde milelt habire şikayet ediyordu eu closed forumlarında gerçi onlar da buldular da daha da istiyorlar beta çıkmış işte daha ne şikayet ediyorsun 2-3 gun et download sonra çatır çatır oyna oyununu 2-3 ay...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hoş dogru bana beta testerlık cıksa 3-4 ay ne olcak 3-4 gun olmadı 10 gun onemsız :D sımdı bır buyuk dagıtım daha var demı ?[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: fortinbras, 09 Ekim 2004 20:28 tarihinde demiş ki: middle east olursa korelilerle oynamak durumunda kalırız Middle East niree, Far East nire...?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 valla büyük dağıtımlar olacak daha da bize gelir mi o büyük dağıtımlardan orası belli olmaz... kore tabi ki uzak doğu ama adamlar orta doğu serverı açacaklarını sanmıyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Açmayacaklar. Türkler avrupa serverında oynayacak. Avrupa betası ilk duyrulduğunda faq da yazıyordu bu. Korelilerin de kendilerine özel serverları olucak, japon yada çinlilerle bile oynamayacaklar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 haha takılsın koreliler o zaman kendi aralarında... biz avrupada gibi gozuksek de ben şahsen bir yolunu bulabilirsem direk kaycam us'e yani benim gibi düşünün de vardır burada mutlaka... şu release date ve odeme şekilleri vs bir kesinleşse de karar versek ona gore...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Eğer mümkün olursa euda çıkana kadar bende usde oynamayı düşünüyorum[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Peki ya EU oynamak isteyenlere yeni kutu aldırmaya kalkarlarsa? Tekrar 50$ verilmez![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ebaydan satarım eu paket alırım :)[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben de us düşünüyorum, son kararım değil ama öyle gözüküyor şu an ortada gezen tarihlere göre bi kez başlarsam da karakter transferi falan bi olanak olmadan eu ya geçeceğimi sanmam. beklemeye zerre kadar tahammülüm kalmadı maalesef, maymun etti blizzard.[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 uyku sersemligi yanlis okumusum :) [Bu mesaj mikado tarafından 10 Ekim 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yeni kutu aldırmak gibi bir olay olmayacak. Serverlar tamamen billing e göre ayarlanıyor. Yani oyun amerikada çıktığında american xpress gibi bi kartla us versyonuyla oynayabilir, eu serverları açılınca tr de kullandığınız kredi kartınızla eu da devam edebilirsiniz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 kesin bi bilgi mi bu , yani blizzard dedi mi ? (bazen buraya blizzardın forumunda yazılan herşey kesin bilgiymiş gibi konuyor da) benim için çok önemli bişiy bu, belki de wow yerine başka bi oyuna yönelmemi belirleyebilir[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 beni secmedi blizzard , ben bisi kaybetmem onlar kaybeder..[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 valla giderim american express çıkarttırırım ya da prepaid game card aldırtırım oynarım us serverında paşalar gibi hiç eu beklenecek gibi değil zaten betaya da giremedik hayatta duramam ben oyle millet çatır çatır oynayacak ben bakacam boyle...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abi o zaman gece 12 sabah 7-8 kasacan hıc durmadan yoksa serverda adam nasıl bulucan hadı bellı yere ınsan gıderse sonrası solo kasar :D[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yanlız bide su var sdece amerikada kabul edilen bi kredi kartı yetmio bide billing address us serverlarında oynamak icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya onu bunu bilmem de benim şimdiye kadar ki gördüğüm en saçma uygulama bu... zaten ilerde kaldıracaz bu uygulamayı demiş adam röportajda o zaman neden başında uyguluyorsun...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu arada official forumlarda millet birbirine girmiş open beta başlıyor closed beta kapancak napcez diye... ben yani anlamıyorum bu zihniyeti... ha tabi şu da var insanlar bencildir... butun topic'e göz attım hep şikayetçi olanlar lvl'ı düşük olanalr genelde bir de lvl 50+ olanlar yani yeni başlayanlar ve gelişmelerini tamamlamış kendilerini rahata kavuşturmuş olanlar... ee bunlar da tabi kimi yeni girdiği ortamı kaybetmek istemiyor kimi de rahatının bozulmasını istemiyor.. ama bunlara kalsak oyun hiç çıkmaz zaten... oyun daha hazır değil diyorlar ama hangi mmorpg ilk çıktığında tamamen hazırdı ki zaten... neyse zaten bilinçli testerlar bunlara gerekli cevabı veriyor... merak eden girsin okusun 7-8 sayfa bi topic var blizzard developperı açmış...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Evet o konuda birkac player guzel cevaplar vermis, digerleride sanirim daha once hicbir mmo'nun cikisina sahit olmamis.. Tabii verdikleri cevaplarda bencilliginde buyk payi var ne diyelim hayirlisi olsun :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Players who do not use a method of payment accepted in North America and who do not have a North American billing address will not be able to play on US servers. Elimizdeki visa ve mastercard gayet kuzey amerikada kabul görüyor. E ben bu yazıdan, bir adres salladığımız taktirde oynayabileceğimizi anlıyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 aslında öyle ama eğer bankadan billing adresini kontrol ederlerse ki bazı alışveriş siteleri bunu yapıyor, o zaman adres sallamak yetmez :) tabi bu mantıkla american express kartları bile işe yaramaz eğer ekstre adresi kuzey amerikada değilse[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ekim 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar