Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft Open Beta Sign-ups Coming Soon!

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

hele hele bugün ve yarın adsl ile herhangi bir şey indirmeyi unutun derim, çok berbat şu anda, paticik süper ama yurtdışı bitik, 10 mb patch indiremedim 1 saattir (daoc için)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

abi düşünün us beta dl edıcektım 2 gun makına full acıktı hıc dokunmadım ve sadece 500 mb dl edebıldım sonunda sınırden bıraktım yanı torrent ıle tr dekı adsl ımkansız yanı upload zaten sıfır vala ındırene buyuk sabır ama sole 2 mbit ıle delı gıbı alıyorsun o baska :D yanı delı gıbı derken 25 ıle fılan oda[signature][hline] °_°
Sosyal ağlarda paylaş

bu world of warcraftın downloaderı zaten bi sorunluymuş heralde milelt habire şikayet ediyordu eu closed forumlarında gerçi onlar da buldular da daha da istiyorlar beta çıkmış işte daha ne şikayet ediyorsun 2-3 gun et download sonra çatır çatır oyna oyununu 2-3 ay...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Açmayacaklar. Türkler avrupa serverında oynayacak. Avrupa betası ilk duyrulduğunda faq da yazıyordu bu. Korelilerin de kendilerine özel serverları olucak, japon yada çinlilerle bile oynamayacaklar.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

haha takılsın koreliler o zaman kendi aralarında... biz avrupada gibi gozuksek de ben şahsen bir yolunu bulabilirsem direk kaycam us'e yani benim gibi düşünün de vardır burada mutlaka... şu release date ve odeme şekilleri vs bir kesinleşse de karar versek ona gore...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

ben de us düşünüyorum, son kararım değil ama öyle gözüküyor şu an ortada gezen tarihlere göre

bi kez başlarsam da karakter transferi falan bi olanak olmadan eu ya geçeceğimi sanmam.

beklemeye zerre kadar tahammülüm kalmadı maalesef, maymun etti blizzard.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni kutu aldırmak gibi bir olay olmayacak. Serverlar tamamen billing e göre ayarlanıyor. Yani oyun amerikada çıktığında american xpress gibi bi kartla us versyonuyla oynayabilir, eu serverları açılınca tr de kullandığınız kredi kartınızla eu da devam edebilirsiniz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

kesin bi bilgi mi bu , yani blizzard dedi mi ? (bazen buraya blizzardın forumunda yazılan herşey kesin bilgiymiş gibi konuyor da)

benim için çok önemli bişiy bu, belki de wow yerine başka bi oyuna yönelmemi belirleyebilir[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Sosyal ağlarda paylaş

valla giderim american express çıkarttırırım ya da prepaid game card aldırtırım oynarım us serverında paşalar gibi hiç eu beklenecek gibi değil zaten betaya da giremedik hayatta duramam ben oyle millet çatır çatır oynayacak ben bakacam boyle...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada official forumlarda millet birbirine girmiş open beta başlıyor closed beta kapancak napcez diye... ben yani anlamıyorum bu zihniyeti... ha tabi şu da var insanlar bencildir... butun topic'e göz attım hep şikayetçi olanlar lvl'ı düşük olanalr genelde bir de lvl 50+ olanlar yani yeni başlayanlar ve gelişmelerini tamamlamış kendilerini rahata kavuşturmuş olanlar... ee bunlar da tabi kimi yeni girdiği ortamı kaybetmek istemiyor kimi de rahatının bozulmasını istemiyor.. ama bunlara kalsak oyun hiç çıkmaz zaten... oyun daha hazır değil diyorlar ama hangi mmorpg ilk çıktığında tamamen hazırdı ki zaten... neyse zaten bilinçli testerlar bunlara gerekli cevabı veriyor... merak eden girsin okusun 7-8 sayfa bi topic var blizzard developperı açmış...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o konuda birkac player guzel cevaplar vermis, digerleride sanirim daha once hicbir mmo'nun cikisina sahit olmamis.. Tabii verdikleri cevaplarda bencilliginde buyk payi var ne diyelim hayirlisi olsun :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Players who do not use a method of payment accepted in North America and who do not have a North American billing address will not be able to play on US servers.

Elimizdeki visa ve mastercard gayet kuzey amerikada kabul görüyor. E ben bu yazıdan, bir adres salladığımız taktirde oynayabileceğimizi anlıyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

aslında öyle ama eğer bankadan billing adresini kontrol ederlerse ki bazı alışveriş siteleri bunu yapıyor, o zaman adres sallamak yetmez :)

tabi bu mantıkla american express kartları bile işe yaramaz eğer ekstre adresi kuzey amerikada değilse[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Ekim 2004 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...