Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hadi hayırlı olsun arkadaşlar ne diyim artık bundan böle oyunun avrupa beta testini beklicez ve dalcaz hadi bekliyelim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hobareyy.. oyunu download etmekte sorun yaşayan/yaşayacak arkadaşlara cd yollayabilirim haberiniz ola..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 08 Ekim 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ayrıca avrupadaki talebin beklediklerinin çok çok üzerinde olduğunu söylemişler, o yüzden iki bölge arasında büyük farklar olacağını sanmam, onlar da başta öyle düşünmüşler ama görünüşe göre avrupaya da öngördüklerinden daha fazla önem vermeleri gerektiğini anladılar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya adamlar amarikali sonucta... Ben de oyun yapsam turkiyede daha organize, daha derli toplu, daha bir degisik olurdu. Gerci bu blizzard profesyonel bir company ama... Belli olmaz tabi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: odchu, 08 Ekim 2004 22:19 tarihinde demiş ki: hobareyy.. oyunu download etmekte sorun yaşayan/yaşayacak arkadaşlara cd yollayabilirim haberiniz ola.. heh odchu dan buyuk hizmet =) alsakmı aslında nolur nolmaz die ehehe bakarsın cıkar fln hem open betada geliomus hmmm *!ciddi ciddi dusunmeye baslar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 odchu su yollama olayı nasıl olucak kargo fılan nasıl hallederiz bana lazım gıbı yanı hıc olmazsa us beta gırıcem arkadas saolsun en azından 4-5 gun oynasam yeter kardes nasıl alırız senden bende ist deılım samsun dayım ühühühüh[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: aquila, 08 Ekim 2004 23:54 tarihinde demiş ki: open betada cikar cikmaz olayi yok yanilmiyosam.hizli olan giriyo.yani acilir acilmaz basvurursaniz girersiniz... Cikar cikmaz olayi olmadigi gibi hizli olmanin da bir mantigi yok cunku open beta serveri acik oldugu surece alimlar devam edecek..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 open betayı dort gozle bekliyorum çunku ben zaten şahsen sevmem avrupalı milletle oyun oynamayı en azından testte de olsa amerikalılarla oynayalım biraz... ve bence ne olursa olsun gene de us serverında oynamak her zaman daha iyidir diyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Lind3r0th, 08 Ekim 2004 23:57 tarihinde demiş ki: odchu su yollama olayı nasıl olucak kargo fılan nasıl hallederiz bana lazım gıbı yanı hıc olmazsa us beta gırıcem arkadas saolsun en azından 4-5 gun oynasam yeter kardes nasıl alırız senden bende ist deılım samsun dayım ühühühüh ahAa hemşeriMm.. Ankara'dayım kargoyla ya da ptt postayla yollarım isteyen arkadaşlar tam adreslerini özel mesaj atsın.. masraflar dışında bir akşam yemeği kafidir, çok yemem :))[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 09 Ekim 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ooo, harikasın! Açılsın başvurular, dayanırız kapına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bunu da şimdi eu closed gibi başlıcak deyip sonra 1 ay bekletmeseler bari... 15 gün süre veriyoruz blizz bak ona gore...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ne 15 günü ya, kazım 15 de çıkarıcaklarsa 1 ay open beta yaparlar, aşağısı stress test gibi bişey olur zaten gereksiz. bu p.tesi yada yarın daha detaylı bilgi ve başvurular başlıyabilir bence.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eq ile kapisiyo blizzard erken cikarmasi lazim. ama pazartesi de baslamaz open beta, ben ayin 15'ine yakin olur diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 haha omen sen bu dediğine inanıyor musun blizzard bu iyi oyun yapıyor ama çok yavaş yapıyor... herşey verilen tarihin arkasında oldu yani şimdi diceksin eu closed eylulde başlamadı mı sonuçta evet başladı ama 30 eylul saat 23 bilmem kaçta... bunu da en son ana kadar bekletip oyle başlatacaklar bence ha başvuru başlayabilir bu pazartesi sonuçta eu closed a da 5 temmuzda başvurmuştuk... tabi us de artık yapılcak bişi pek kalmadı gerçi ama ben de arkadaş gibi 15 ekimden hatta 20 sinden once beklemiyorum open beta...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya bu arada yeri burası değil ama onun konu bölümü yok bu eq2 nin beta başvuruları çoktan bitmiş ben onu da bi test etmek istiyordum acaba var mıdır onun da open beta gibi birşeyi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Mendoza, 08 Ekim 2004 21:37 tarihinde demiş ki: Us de oyuncu sayisi daha fazla olucak bu kesin... Nedeni de basit maddi sikinti yok cunku. Var da eu daki kadar degil. Internet sikintisi da yok... çok ilginç sosyolojik tespitler bunlar ama pek de doğru değil tabi :)[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ilk defa bir beta teste katılmak için başvuracağım. yardım edersiniz heralde :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: fortinbras, 09 Ekim 2004 13:45 tarihinde demiş ki: haha omen sen bu dediğine inanıyor musun blizzard bu iyi oyun yapıyor ama çok yavaş yapıyor... herşey verilen tarihin arkasında oldu yani şimdi diceksin eu closed eylulde başlamadı mı sonuçta evet başladı ama 30 eylul saat 23 bilmem kaçta... bunu da en son ana kadar bekletip oyle başlatacaklar bence ha başvuru başlayabilir bu pazartesi sonuçta eu closed a da 5 temmuzda başvurmuştuk... tabi us de artık yapılcak bişi pek kalmadı gerçi ama ben de arkadaş gibi 15 ekimden hatta 20 sinden once beklemiyorum open beta... bu ayın 15 civarı open beta başlar arkadaşlar fazla geçiktirmezler artık. çünkü oyunun US çıkış tarihi konusunda bi erteleme hala gelmedi, buda çıkış tarihine dayanılarak yapılan bir open beta olduğu için en az 3 hafta open beta olur kanaatindeyim.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bu arada hala localized server konusunda diken ustundeyim :) What servers will the Middle East and Australia utilize at launch? We're still examining options for the Middle East and Australia and will release more information for these regions as soon as possible.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: s1eger, 09 Ekim 2004 15:08 tarihinde demiş ki: çok ilginç sosyolojik tespitler bunlar ama pek de doğru değil tabi :) Neden ?[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şimdi bizi avrupa olarak sayarlar bence middle east biraz ters kaçar ama middle east olursa korelilerle oynamak durumunda kalırız o zaman da hiç hoş olmaz :) open beta da tabi ki ben de umarım ki 15 ekimde başlar ama gene de kuşkulu oluyor insan biraz da olsa...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi kore serverı olmaz ben warcraft dan bılıyorum kalımdora(kore server) giriyordum yuh 4-5 sn delay oluyodu ugrasılmaz[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 2 hafta open beta olmaz zannetmiyorum. Ben 2 haftada anca indiririm zaten :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 zaten indirmiceksın indirmiş bireisinden rica edıcen alıcan kargo yada baska yollarla ben ole yapıcam onu dl etmek ıcın ömür lazım yanı 128 ıle ımkansız :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 256 kabloyla 22 saat sürmüştü stress. 128le de 2 gün sürer, fazla değil yani. Hadi patclerle biraz büyümüş galiba oyun, 2.5 gün diyelim. Adsl özellikle şu aralar hiç stabil değil, bakalım 2 kişiyle paylaştığım adsl den çekebilecek miyim..[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar