pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben bir su kovası scp si yapıyorum boş kovaya target verdim targetle haritada denize tıkladığında dolmasını istiyorum fakat targon ayarlarını yapamadım.. normal add i_water yapıp ona tıkladığımda oluyor fakat static olan suya tıkladığımda olmuor. bu konuda yardımcı olabilicek varmı.. şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 balta scp sinde yazması gerek hani ağaca tıklıon ya hiç bakmadım ama[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben baktım onların spherein içinde olan defler oltaya filan baktım ama dediim gibi scpleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Empty Bottle i Bul id sini kovamsi birsey yap onu inside uo dan bakabilirsin ismini deiştir kaydet olur sanirim[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 sürahi de de vardır büyük ihtimal[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Empty Bottle derken surahiyi kast ettim yada sunu bir dene ON=@TARGON_ITEM IF () SRC.ANIM XX TIMER=(XX) RETURN 1[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yok surahidede aynı olay.. static ten dolduramıyoruz.. neyse bende bi ceşme gibi bişi yaparım ordan doldursunlar :) yinede sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ON=@TARGON_item IF (==i_fountain_1)||(==i_fountain_2)||(==i_trough_water)||(==i_vat_3) bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ben de t_water yazmaya geldim sozde, Coder yazmis on saniye once :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ama bi havuzdanda doldurabilir demi? onun type ıda water mı :D aynı şey sate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar