xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 HEAD Cyber XP 60 kayaklarımı Diagonal SymPro SP8 bağlamaları ve HEAD marka botları ile birlikte satıyorum. Kayak özellikleri: Kayak ölçüleri: 112 - 64 - 95 Uzunluk / Çap: 170 - 14.5 F-index: 112 Botlar 41-42 numaradır. (İsteğe göre ayrı satmayı da düşünebilirim) Kayak takımı ve botlar için kullandığım taşıma çantalarını da hediye edeceğim. Sahibinden.com 'a koyduğum ilana buradan bakabilirsiniz. Aranızdan almak isteyen olursa, fiyatta bir güzellik yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ben almayi dusunuyorumda bisey dicem bunu kendi kendimize tirmalayarak ogrenebilirmiyiz illa ders almak sartmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ders alman şart nasıl öğrenirsen öyle gidiyor çünkü, en başta doğrusunu öğrenmezsen sonradan düzeltmek için çok zorlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 yalnız kayaklarve batonlar boy kiloya vs. göre boyut değiştiriyo sanırım. gerçi şimdiye dek bi kere yaptım da farkettiğim buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Kayaklar boy ve kiloya gore ayarlanabilir. botlar ayak numarasina gore, batonlar boya gore alinmali. kayak ustundeki baglamalar kilo ve bot boyuna gorre ayarlanabilir. kaymayi tek basina ogrenirsin ama cok hata yaparsin. eglence ve zevk icin yapiyosan bi sakincasi yok kendin ogrenmenin. ben arkadaslarin ve etraftakilerin destegiyle ilerledim hep. hic ders almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 kayak ders almadan ogrenilmez. hele kanka arkadasla kayak ogrenmek dunyanin en hatali isidir aman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Doğru bir şey olduğunu kesinlikle söylemiyorum, imkan varsa kesinlikle ders alınmalı. Ama 'öğrenilemez' olayı da yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 öğrenmen gereken tek şey nasıl düşmen gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar