Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 500mb kotalı vınnla oynasak 3 saat falan bitirir mi kotayı? 3 saat idare etsin yeter kotayı aşıp zortlatmasın faturayı yeter ne dersiniz?
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Data alışverişi WoW gibiyse 10 saat bile rahat oynarsın.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 işte o data alışverişi 500mb kotayı doldurur mu onu merak ediyorum nerden öğreniriz bunu?
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Eğer şuan kendin oynayabiliyorsan bilgisayarda oyun hariç her şeyi kapatıp oyunun açık kaldığı sürece ne kadar veri aktarımı olduğunu programlar sayesinde öğrenebilirsin. Eğer sen yapamıyorsan başkasından rica edebilirsin.
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Şimdi tamamen yanlış bilgi vermek istemem, belki acayip saçma gelecek ama aynı şeyi ben Aion ile yapmıştım. Bir gün içerisindeki bir kaç saat oynama işlemi sırasında 2 GB'lık kotamı doldurup hatta aşmıştım. Epey Turkcell ile konuştum ama çözümleyemedim, seve seve verdim parayı. Bu işlem sırasında çaktırmadan Aion patch mi indirdi, ne yaptı bilmiyorum ama bu miktar inanılmaz saçma idi. O yüzden sen ne yaparsan yap, mutlaka veri paketi miktarı takip programı kullan. Hiç bu işlere girişmediğim için pek program bilmiyorum ama Netlimiter sanırım miktarı da takip etmeni sağlıyor. İşi garantiye al, sonra üzülme.
Öne çıkan mesajlar