xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aente said: xunn said: Ben bu thread'e nasıl kaymamışım ya 4 günlük yokluğunda 3 epic thread kaçırdın valla ofksdf Epic ben oldugum için sanırım sadece 3 normal thread kaçırdım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ne oldu kiz ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Kız hamile, eleman ibne çıktı nasıl olcak şimdi bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Çok güzel olmuş. Boşu boşuna saçmasapan şeylerde vakit kaybediyorsunuz, sonra nasıl olcak. Nasıl olcak aklı başında birilerini bulucak, ya da aklı başında birileri onu bulana kadar kendi yağında kavrulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 işi gücü olan adam hala böyle ergencil mevzular nedeniyle canını sıkıyorsa ne desem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar