gamers_for_hire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Selam arkadaslar, hafta arasi 09.00 - 18:00 saatleri arasinda (bu saatler dahilinde uygun olan herhangi bir saat) calisabilecek, 1. levente yakin oturan ve para karsiligi UO, AO ya da DAOC oynamak isteyen MMORPG oyunculari aranmaktadir. Lutfen ayrintili bilgi icin ozel mesaj atin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bunu ne zaman burdada yapıcaklar diyodum sonunda biri düşünmüş.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 hmmm [Bu mesaj EagleEye tarafından 07 Şubat 2003 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 lol[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 İyi de ne bu böyle. Aynı threadi kaç yerde açtın?? [hline]http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27305http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27301http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27304http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=27302 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ilgili her gruba atıyor işte adam sırf buraya açsa daoc oynayan adam nerden görsün[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 arkadaslar bir sorun varsa zaten adminler modlar ilgilenir. telas etmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamers_for_hire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ya arkadaslar, kimi site takipcileri de var ki sadece belli oyunun forumunu takip ediyo ve bilgisayar oyunu genel forumuna bakmiyo. nicin bu kadar tepki verdiginizi anlamadim, herkez sizin gibi, bir suru foruma birden bakmiyor ki, ayni topic'i gorunce acmazsiniz olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 said: Nukem_Verite, 07 Şubat 2003 22:06 tarihinde demiş ki: sadece bilgisayar oyunlarına açıcak hepsini yazmış zaten böyle saçmalık olmaz bi topicten 1489148 tane falan[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) ne alaka? adam açıklamış ama bende solemeden duramıyıcam sırf ao bölümünde en fazla 3-4 kişi var diger bolumlere bakan, diger userların hepsi sadece ao bolumunde takılıyo[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Şimdi eğer hem AO hem UO hem de DAOC ile ilgili bir thread açılacaksa o zman DAOC ile ilgili kısmı DAOC' a, UO ile ilgili kısmı UO' ya, AO ile ilgili kısmı AO' ya atmak en iyisidir. Yok bu kadar katı da olmayalım Direk aynı mesajı c/p yapıp üç bölüme de attığı zaman o kadar problem değil. Ama bu tarz bir mesaj ya Bilgisayar oyunları bölümünü ilgilendirir deyip o bolume yada 3 ayrı bölüme hitap ediyor deyip o üç bölüme atılmalıydı. Eğer bu şekilde yapılırsa tabii ki yarın insanlar her şeyi konu dışına yazmayı gerek duyacaklardır ve duyuyorlar. Çünkü en çok okunan yer diyorlar. En çok okunacak yer veya şekil diye istendiği yere ve şekilde mesajlar atılması karışıklık yaratmaktan başka bir işe yaramaz bence. Mesaja gelince mesajın sahibi de moderatorler de lütfen bozulmasın bu sadece uyarmak için atılan bir mesajdır ve son soz bolumleri n yoneticilerinindir; sonuç olarak beni çok da ilgilendirmez. Dediğim gibi sadece uyarmak için atılmış bir mesajdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ben konuyu anlamadim ya nasıl para karşılığı oynıycaz bunları yanı ne teklif edilio ya anlamadım ben[hline]0bs ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 hakaret :D[hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ben yaparim ama taa levente gelememki uo zaten kolay her türlü char yaparim lol daocdada us ise grp bulmak çok zor genelde herkez lvl 35 in ustu ahtta 40 ın uk ise daha kolaydir muhtemelen Ao bilmiorum zaten sewmedim ama dierlerini kasarim Hatta osi acc umuda satiorum :p[hline]0bs ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar