Revell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Baktım oyun satan yerlerde bulamıyorum internetten indireyim dedim o da çok zor. Torrentten indirmeye çalışmak işkence oluyor. Onun yerine başka nereden indirebilirim Full versiyonunu ya da Ankarada oyunu nereden temin edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 oyunu freeware mi yaptılar? yapmadılarsa ilk ben atlıyıp "yassak kardeşim" yapıyım :D (ben bilmiyom ama öm den anlatabilir dierleri herhalde)[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 torrent ten indirebilirsin. suprnova da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 avaturk daha yeni satmaya başladı pack olarak expansionlarıyla ne abandonware'i :D yani avaturkle getirtebilirsin. bende öyle yapıcam para bulursam:-)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Kadikoy'de sanat sokagi mi ne vardi, boga'dan yukari cikarken sagdaki ilk ya da ikinci sokak. boyle masalarda genelde biseyler satilir falan... hos bir sokaktir... ilerle, sagda guzel boyle asma katli bi bilgisayarci var. aradigin her seyi bulursun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Bir ara full vrsn u nu Level bile vermişti[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 ozur dilerim, bogadan yukari cikarken, soldaki sokakmis. ama oyun satan yer sagda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: screamer, 13 Ekim 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Bir ara full vrsn u nu Level bile vermişti level heroes 3ü verdiydi, kendisine sahibim ordan biliyorum. ama düz heroes 3 nereye kadar? shadow of death&armageddon's blade tadından yenmiyor. ulan canım çekti tablo gibi oyun be.. grafik desen yok, demek ki oyunu oyun yapan bazen grafik olmuyor... ben tez biriktireyim de şu 30m parayı alayım hepiciğini birden...[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 grafikler çıktığı zamana göre iyiydi bence.[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Grafik ses çıktığı zamana göre mükemmeldi şimdi Heroes 3 Chronicles : Final Chapter diye bir şey buldum ona başlıycam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bür croniclesları oynamanı öneririm. @arcane: grafik yok derken şu an için kast etmiştim, kaldı ki grafikleri benim için hala çok güzel:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Grafikler, çıktığı zamana değil de oyunun mantığına, oynanışına ve konseptine göre çok uygun ve iyidir bence.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar